dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dakie: akorát tím skazím svoji ideu, že pojedu v jednom autě se Skajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 a to jako proč? můžeš taky zůstat na bowling zvaní sou všichni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dakie: ono je to vlastě v pátek že..? jsem si neuvědomil, myslel jsem, že to je až v sobotu.. a nebo i do Boleslavi pojedu se Skajou a je to To je ale věc vedlejší.. to hodíme přímo do topicu kam to patří Ovšem je to dobré upozornění pro ostatní, že když už budem v Boleslavi, můžou jít i na bowling.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Vzhledem k tomu že scouti tam jsou na stálo, tak ty se tam lepit budou .. to vím dobře, protože hodně scoutů jsem tam nalepil já .. a policejních vozů je celkem dost a při současný produkci se tam ještě nějakej ten týden lepit budou :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 OK, termín vyhovuje (ikdyž už jsem ho zapomněl, ale jelikož mám volno pořád, tak je to fuk ) a co se týče bowlu, tak bych rád zůstal, určo to je dobrej nápad a Ol@f dostane vyznamenání (titul Myslivce ). A co se týče dopravy, tak se můžem s Dádou nějak dohoukat, to taky problém není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Pánové, zapomněl jsem dodat, že je možné i přímo obědvat (resp. stravovat se) v muzeu Škodovky, ale ceny jsou no docela vysoké řekl bych.. Mohu přihodit klidně přeposlané jídelní menu.. Osobně bych v případě zájmu o oběd raději zařídil oběd v nějaké restauraci v okolí. Sraz samozdřejmě s náležitým předstihem.. Jinak by byl kolem 12-13hod. (prohlídka sama je na 3hodiny) pokud se mi povede je ukecat na co nejvíc věcí, nevylučuji prodloužení (požadavky jsem už zaslal). Jinak mi odpověděli i na bus,dopravce ČSAD Stř. Čechy cca 3000tis bez, ale je to velká Karosa - 49míst.. hledám dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Skaja: ty, tobě za chvilu ta houkačka nepojede jak pentovi, pokud se budeš chtít furt dohoukávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dada: Nevadí, teď, když už víme, jak se to dá lehce opravit, tak se toho nebojím ....húúúú, húúúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tož pokud bude dobrej termín, tak bych jel taky - ještě blbej dotaz - to musíme jet autobusem (mi nemůžem svejma autama)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Do podniku se jede busem, jinak potvrzuji účast na 14 listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Pánové jak to tady tak vidím/čtu my snad naplníme i tu Karosu (což je dobře ) páč přes 20nás snad už bude.. Jak se mi dostane potvrzení ze strany škodovky (na mé-naše nestandartní požadavky) tak vypíšu finální seznam ať nevznikne chaos a ať vím, na čem jsme.. Janjoy: jak píše tripelseven dovnitř škoda auto se musí autobusem (který usilovně sháním) do Ml. Bol. dojedeš autem a necháš na parkovišti přímo před areálem muzea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Hlavně napiš finalní datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Jasný prozatím jím je 14.11. čekám na potvrzení ze škodovky. (ale 3tejdny předem by snad nemusel být problém) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Hele, může se tam fotit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 V muzeu se může fotit neomezeně. V závodě je focení zakázano, údajně i hlídáno a tak si případně focení v závodu bereš na vlastní odpovědnost.. Jinak spy fotky už pořízeny byly.. takže se ti třebas taky nějakou podaří udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 kluci to nemáte nikdo doma autobu velkej???hergot já taky ne.... Dakie:on je pak bowling?hmmm...možná taky zůstanu.....ale jen na čumendu páč bych vás porazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak už mám i autobus (cenově byl nejpřijatelnější) ted jen čekám na to, kolik má míst, abych napsal souhrné resumé Mira: no já zase skončím na posledním místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nemusíme sedět muže to být karosa na stojáka:-)já myslel že jako automobilka sama nás proveze svým vlastním....netušil jsem že se musí obednávat vlastní:-)jsi šikula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 mira: Karosa na stojáka.. no to by nás muselo být tak 60 Musíš si zajistit vlastní dopravu po areálu.. (je to aji v podmínkách. když se tážeš na exkurzi po areálu) Děkuji zkušenosti z minulé exkurze se hodí Horší bude situace, až vás budu kasírovat (do 200 se vlezem v poho-doufám,ale pokud nás bude kolem 20 no prob) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Mira: bowling je až v sobotu odpolko v Turnově, chce to sledovat srazy dadacek: kdy budeš vědět, že ten termín je na 100%? potřebuju nahlásit dovču, že sice budu v areálu, ale ne v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tááááááákže, máme autobus pro 45 míst Dakie: no budu to vědět, až se mi slečna Munzarová ozve zpátky.. (nebo si za ní do muzea zajdi sám , můžeš ji i říct at splní naše nehorázný požadavky ) Doufám, že do zítřka mi odpoví. Zaměstnanci maj muzeum za polovinu tak si to pak musím poznačit.. (abych vás neobíral za plné vstupné) podobné je to i se studenty, Skajo (u tebe to ovšem vím ) Jinak vstup do závodu je pro osoby starší 12ti let, pokud by někdo chtěl jet s dětmi.. ale pokud nepojedete s miminem, tak se to dá skousnout (minule s náma taky bylo dítě-a prošlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to je omyl, já nejsem zaměstnanec Škoda Auto jen dělám v areálu tak to musím ukecávat kluky z klubu, páč tolik míst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Dakie: tak si zacáluješ plný By bylo super máš možnost pro určitě 15lidí.. Čim víc nás bude, tím míň nás bude ve výsledku stát bus na osobu, i když do škodovky jsem psal, že nás bude 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 plný neva, hlavně když se podívám do výroby sice si tam teoreticky můžu zajít, ale.. naposled sem se byl podívat na výrobu A4ky a předtím Felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Takže blbá zpráva 14. není volné místo a neprobíhá ani náhled na výrobu O II (co tam zase kutijou, nebo proč, mi není známo ) Navrhuji tedy další termín: poptám se na 28. litopadu a 5. prosince.. Budu klást podmínku: shlédnutí výroby O II. Odesláno, tak uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.