superfatty Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 já musim nějdřív umejt kola abych mohl přezout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Přezouvám až po prvním smyku taky valím na leťákách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 mně už to právě jednou uklouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 já musim nějdřív umejt kola abych mohl přezout.. tss kola mas umejt vzdycky po tom co je sundas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 ty tam nebudeš či co??? jinak nevím, co tou hláškou sleduješ... Tak tak..nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 z jakého důvodu? máš obavy, že by na tebe nezbylo místo u stolu??? nebo je to čistě z důvodu našich neshod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak tak..místem u stolu to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 aha.. aha.. hmmm... a proč si nám tu tedy psal toto: Tak 8.11. nemůžu..se ušetří aspoň jedno místo pro někoho dalšího ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Pravda, chviličku jsem o tom uvažoval, ale nakonec jsem uznal, že by to nebyl dobrý nápad. Každopádně ať vezmeš první i pozdější zprávu, výsledek je stále stejný, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 jj... nakonec vlk se nažral a koza zůstala celá... navíc... upřímně, jsem rád, že tam nebudeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) už pozííííítřííííííí Editováno: 6. Listopad 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Rubiiiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 já přííídu jáá přííídu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 no však na tebe se těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 A co na me? Na me taky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 si piš ty koxo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak co organizátoro, kde je zeznam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 jáá příídu jááá přííídu., mě si tam napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 no seznam... hmm... takže co vím já... takhle by to mohlo vypadat: vorlajz Superfatty Vrbič Vrbičíček Peťan Octavius84 Blacky Johanik ??? utrčitě něpřijede JiříkDC a jestli budou nějaký nový tváře to fakt netuším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Něco psal i Kodeni a Nexus - tak třeba taky dorazej . Další dobrá zprávaje, že Octavian 1 je pracovně velmi vytížen, tak nedorazí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Něco psal i Kodeni a Nexus - tak třeba taky dorazej .Další dobrá zprávaje, že Octavian 1 je pracovně velmi vytížen, tak nedorazí ... To vis to si nemuzu nechat ujit, kdyz jsi me sam pozval po telefonu tak to se neodmita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Ale je fakt ze ted mam trosku vic prace., to vis nekdo ti na duchod vydelat musi Editováno: 7. Listopad 2008, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Vorlíku, jak tože sem tam s otazníkama ? :-) Já prostě jedu :-) PS : Ten sraz v 10.20 na Benzine v Krasnaku plati ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ale je fakt ze ted mam trosku vic prace., to vis nekdo ti na duchod vydelat musi Zrovna tobě bych volal a někam tě zval ...... ..... a co se týče mýho důchodu stunente, tak na tebe se spoléhat nebudu - ty ani nevíš, co slovo pracovat obnáší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Zrovna tobě bych volal a někam tě zval ...... ..... a co se týče mýho důchodu stunente, tak na tebe se spoléhat nebudu - ty ani nevíš, co slovo pracovat obnáší . Ty si to uz nepamatujes, prej : "Tak si to povime az na srazu (parkovani)" to je jasna pozvanka, a za to ze si volame kazdej vecer se stydet nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.