Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak takové řešení a odstranění závady slyším poprvé ale hlavně že to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak takové řešení a odstranění závady slyším poprvé ale hlavně že to pomohlo To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé? jj, byl bych taky rád, kdyby tady někdo hodil návod - páč jsem na tom úplně stejně jako většina lidí tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe4090 Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 zdarví kucíí táta si dovez tento tejden OII r.v. 2006 a když jsem v tom dneska jel tak stejnej problém šumění resp. takový svištění. Už se přišlo na účinnou meducínu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe4090 Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 tak jsem to vyřešil - přilepil jsem těsnící gumu kolem trojúhelníku a je po svištění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Sice už je tohle téma pár let mrtvý, ale zkusim dotaz. Mam identickej problém na OII rv 2011 FL. Po nehodě mi šly všechny plechy a plasty z přední části na výměnu a po nějaký době mi to začalo taky svištět. Nejdřív to bylo slyšet jen v 80 - 110km a pak se to začalo zhoršovat. Došlo to až do fáze, kdy nad 110 km to hvízdalo jak když na kamnech vaříte vodu v konvici s tou píšťalou... úplně sem z toho šílel, tak sem začal všechno přelepovat izolepou a zjistil sem, že když přelepim spáru u PP dveří kde se sbíhá blatník s čelnim sklem (začátek A sloupku) tak se to o dost snížilo. Takže sem to reklamoval v autorizáku a odstranili to tim, že napasovali dveře víc dozadu. Nicméně je to pořád trochu slyšet a špatně se mi zavíraj dveře. Musim teď s nima fakt třísknout, takže další reklamace. Sem si jistej, že tenhle typ hluku vzniká v těsnění předních dveří. Otázkou je, jak to odstranit, pač při podrobnym ohledání těch gum jim nic neni :-( Nějaké nápady ? Když octa byla nová, tak to nedělalo. Vysvětlení servisáka je, že tou spárou se do oblasti dveří dostává vítr a pokud ty dveře 100% neseděj tak jak maj bejt z výroby, tak to začne dělat tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Mě to začalo dělat potom co se mi na dveře pověsil ožralej kamarád, nechával jsem to seřídit dvěma mechanikama, ale nic dveře sice neprofukují ale jak jedu na 60 km/h je to jak kdybych měl u levého ucha otevřené okénko... hrozné pěkně mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 profukovat to nemusí - někde se to mele ve dveřích (špatně sedící okno?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.