Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdyz mi vratili auto z lakovny, tak jsem zjistil, ze pri zavirani dost drhnou pravy predni dvere. Jsou hodne svesene.Pred nejakou dobrou jsem tu cet navod jak na to, zadny podlozky tam davat nechci, jelikoz pred tim bylo vse OK, musi to nejak jit vratit do puvodniho stavu. Ten navod ale nemuzu najit, poradi nekdo? Co se tyce ocka na zamek, tak to je spravne, tim se nehybalo, navic pokud sou dvere zavreny tak licujou dobre, jak se pootevrou, tak si o dost sednou.

Vloženo

Toto je najrychlejsi sposob napasovania dveri ked ti padaju. Neboj nic sa tim nepokazi. Este bi som skusil bolcen -oko postelovat ci tie dvere netaha moc do hora. Tie tvoje dvere boli zvesene z auta??? Ak ano tak jak. Panty ostali na dverach?? alebo na karoserii.

Vloženo

Dvere byly urcite venku, ale kde zustaly panty to netusim. Kdyz je zabouchnu je vse OK, jakmile vemu za kliku a trosku pootevru tak spadnou skoro o 1cm niz. Takze sou i povoleny :-(

Vloženo

Mam taky podobny problem, vytlumil jsem dvere a za tu dobu cca 8 roku se mi ridicovy dvere trochu provesili,neni to moc,ale po otevreni klesnou,jde to nejak opravit? nejak sem to s tim M6 nepochopil

Vloženo

Taktez jsem natvrdyl,zatim sem nezkousel,ale na te fotce poraedne nejde videt kde to je. Kdyby byla real fotka ,kde presne matka je,rad bych to uvital,jinak to zkouset nebudu,nevim co to udela,pac nevim kam to dat

Vloženo
a co povolit spodní pant(to je otázka 10 minut) dveře přezdvihnout a pant utáhnout. Jednoduchý jak facka a žádná násilnost :palec2:

Jakym sroubem se povoluje? Ze bych to zkusil, horsi to snad ani nemuze bejt ;-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...