Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj kluci,začalo mě tak divně hučet pal.čerpadlo na moji F1 1,2 47Kw sice má najeto 215000km,takže bych se nedivil kdyby odešlo,ale zatim funguje bez problémů,jen prostě hučí.Našel jsem ho pod sedačkama,ale nechce se mi ho vyndavat,když zatim pracuje tak jak má.Nenapadá vás něco,čím to může být ?Jinak jsem teď začal tankovat u Shellu V Power 95.Díky za názory

Vloženo

rozhodně bych ti doporučil vyměnit i palivový filtr, na ty kilometry by si to zasloužil, možná je to i důvod proč se ti čerpadlo odporoučelo do věčných lovišť

Vloženo

Tak čerpadlo za 2350,- z Auto-kelly pracuje jak má,takže mám problém vyřešen.Pal.filtr je původní a podle servisu Škoda je doživotní a nemění se.Ale co nejdřiv ho vyměním ať mám klid

Vloženo (editace)

filtr je původní a podle servisu Škoda je doživotní a nemění se -

pokial to brali tak,ze najazdim 60tkm a kupim si v zapeti nove auto ,tak ten filter moze byt dozivotny :smich:

Editováno: , autor: Piaggio
  • o 3 roky později...
Vloženo

např. mazací kapalina (olej) v převodovce má také doživotní životnost, t.j. u automobilů Š.Fabia do 200.000 km, následně by se měl vyměnit, jako i ostatní "doživotní" věci, motor je taky doživotní, dokud ho nezadřeŠ, ale jsou prostě části, které se časem opotřebují a potřebují vyměnit, byť jsou doživotní...

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...