Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přeji kráááásný den .. azuro, sucho, jen to teplo! :-( kdyby tak bylo stejně jen -8 :-D

btw: vůz dnes překvapil .. ML - Liberec (290km), Liberec - Praha (hrad) -ML na Shell V-Power 95 a ono to papalo jen 9.1 v průměru při průměrné rychlosti 101 km/h ... já mám nemocné auto, ono nemá žízeň!!! :-D

Vloženo

Ahoj pánové, zdravím vás po kratší pauze.

Nějak se mi to po pracovní stránce sere. :blbec: Minulý týden byl hustej a vypadá to, že ani tento nepřinese nic radostného. :feve: Aspoň že počasí nám přeje, přes den svítí punťa a máme do jara blíž než do zimy. Už by to mohlo takhle vydržet. :rolleyes:

Vloženo

ahoj kamarádi.Tak já mám dnes první volno.Koupil jsem si dnes teplotní čidlo teď jen zjistit kde se vůbec nachází a pak ho vyměnit.Večer jdu hrát pinec.Jinak včera 15 stupňů na sluníčku a krásně.Dnes pod mrakem ale pořád kolem 8 stupňů.Opatrujte se

Vloženo

Je krásně, tak se držte! Tento týden bude bojovnej a až do nedělního odpoledne v práci, ale jak řekl richard, když se to v práci sere, tak se musí zabrat ...

tak zatnout zuby a táhnout! B)

Vloženo

Tak je tu pátek a to znamená že mi právě skončil víkend a večer jsu na šichtu.

Jinak by mě zajímalo co se děje s Lannym,Ribou,Sejdou,Žralokem.... to vypadá jako nějaká sabotáž hospody :feve:

Čert ví jestli si někde nenašli nějakou jinou hospůdku.

Jinak mějte pěkný víkend všeci

Vloženo

pěkný večer borci.Já jsem opět na noční.Až do včerejška jsem si myslel,že vím o čištění a voskování auta hodně,ale pak jsem najel na jedny stránky a v zápětí na jejich fórum a zjistil jsem,že jsem úplný břídil.Takové názvy jsem v životě neslyšel a ty postupy při mytí aut no úplná věda.

Můžu se jít schovat s voskem od želvy a nebo od Horsta Fuchse :)

Takže mám co studovat a pak něco nakoupím a začnu jarní údržbu.

Vloženo

Víťo zase taková věda to není, nechal jsem si včera umejt auto a za 4 hodiny brutální změna počasí a začlo pršet. Už ani to počasí mi nepřeje mít čistý auto. Zítra jedu do Svijan tak jestli mi zachutná pojedu budem zpět :). Tak pěknou neděli kucí...

Vloženo

Tak Jardo máš pravdu,že dle normálního postupu to věda není,ale když jsem se díval na ten postup u nich na fóru tak to bylo asi v 11 bodech a co druhé slovo jsem ještě ani neslyšel. :smich: To by mě z toho :prc:

Vloženo

Ahoj bando, tak jsem se vrátil z výletu a koukám, že po mě byla sháňka. ;)

Tentokrat žádné závodění a jízda na pohodu. Ostrava - Praha za tři a půl hodiny. Nejlepší úsek je Ostrava - Olomouc. :palec2:

Užijte si zbytek víkendu a opatrujte se. :)

Vloženo

Zdravím pánové, tak konečně volno do zítřka ... krásná cesta dnes dopoledne z Brna do Mar. Lázní. Z "jarního" města zpět do světa sněhu a hor.

Tudíž, opatrně a pospíchejte pomalu!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...