Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Liborku nekecej kraviny a radši mi řekni jestli se mnou budeš chodit na ten volejbal , chceš tedy nahlásit a nebo někdo další ?? :kol-28:

martine to kde rastie ???

A byl jsem z toho tak unavenej, že jsem si musel pak dát volno. Jako relaxaci jsem si šel zahrát kulečník a šťouchnout si trochu do díry.

Zraloku, tu odniekal poznam, podla tej zelenej ...

Vloženo

Tak místo do hospody začnu chodit na rehabilitace - taky je potřebuju a každý tomu říkáme jinak! Že ano, pám velkomožný? :smich::prc: Jinak jsem spěchal seč to šlo a koukám, že se snad hospoda opět vyprázdnila, ale alespoň se tady po dlouhé době objevil Wilo a Martin, ten tu brousí, už jsem dostal pěkné maily, ale teď bych dal přednost -_- ! No jo, už si jdu pro něj do lednice, holt nic jinýho mi nezbývá! Omlovám se, teprve mi docvakllo, že zítra je volno a tak jste asi všichni v nějaké jiné hospůdce a nebo "STIMULUJETE" :prc: UŽíVEJTE SI TO A ZATíM PĚKNé VOLNO!

Jen tak mimochodem, dlouho se tady neobejvil Peny, ani Péťa!?

Vloženo

Zdravim bando,

tak na domluvenou kávičku to vypadá až přespříští týden, dnes jsem se vrátil z říše německé ...

Jinak na Volejbal jdu a na kávičku bez plavek taky, možná bych se stavil u žraloka na dílně :-D ¨

Samo, že všem přeji krásný a pohodový víkend.

Johan

Vloženo

Zdravím klubáky,

koukám, že příští sraz bude na volejbale.. Dneska jsem byl v pneuservisu, ovšem bez přezutí. Gumy, které byly po minulé sezoně "ještě dobré", najednou dobré nejsou :kol-44: Tak přemýšlím, jestli Supa neuložím k zimnímu spánku. Stejně přes zimu skoro nejezdím.. Užijte si víkend chlapi :kol-35:

Vloženo

Zdravím,

potřeboval bych radu, a jinam než do drbacího fora se mi nehodí....

Dřív (před 14 dny) byla nahoře u menu, taková "chytrá" lištička s jednotlivými typy vozů Fabia/ Octavia/Superb/ Yeti/

Ta se mi nyní ztratila. Mě docela chybí, bylo to moc šikovné, vám se také ztratila? nebo jsem jen něco nešikovně zmáčnul a ona už není....???

Děkuji.

Karel D.

Vloženo

Sakra to je najednou zájem o sport hm , a kafe jak by smet , :kol-28:

MarcusV - stále vzpomínám na tvoji výbornou Tullamorku na srazu !!!!!

A já tu lištu taky nemám , celá změna fora je na :kol-43:

Vloženo

trošku vám sem zablúdim medzi Superbákov :kol-135: ..len chcem reagovať na tú lištu s jednotlivými vozidlami čo nemôžete nájsť..ak vám to pomôže,tak vedľa nápisu "Zobrazit nový obsah" máte taký akoby špendlík..na ten kliknite a tam nájdete tie jednotlivé podsekcie... :kol-142:

Vloženo

Na tu lištu si stěžujete všichni ve špatné sekci.

Včera jsem se šíleně zřídil. Měl jsem takový vztek, protože jsem se byl podívat u polských sousedů a pak jsem jel s rodinou do bazénu do České Třebové. V Ústí nad Orlicí jsem dofoukal levé přední kolo. Bylo Úplně prázdné. Do bazénu jsem nakonec nešel a měnil jsem pneumatiku. V pneuservisu jsem zjistil, že mám od něčeho proražený plášť na 2 místech a na nic jsem nenajel. Tak jsem se musel vožrat ale ještě jsem udělal škatule hejbejte se s pneumatikami.

A ještě jsem byl nakupovat.

post-452-0-11393400-1321723925_thumb.jpg

Vloženo

Kamarádi,tak sem se tu na chvilku zastavil,než pujdu zase dělat do podkroví.To nový forum mě pěkně sere,Vždy sem si ho pustil na mobilu a to jen přes oběd,když nemám čas pustit počítač,nu a teď mě to z mobilu nepustí přihlásit,jen si to můžu pročíst.Mějte se fajn.

Martine,sem rád,že už nás zase zásobíš fotkama z nákupů,copa tomu říká tvoje Anetka?????

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...