Mr. Zajda Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 pjerdole tam je, a v hranicích bude už od pátku a já ještě nevím... možná dorazím, ale je to tak na 40 až 70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 40+70 % to je na 110 Tak fičíme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) to to zase budu muset mýt? já nechci, doufal jsem že to do jara vydrží..... Editováno: 15. Září 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 No, já bych navrhoval, že ty naše auta by měl umýt organizátor srazu, když si to zorganizoval, tak se vší parádou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 a co kdybych zlatku poslavil v sobotu k tobě Wooďáku a ty bys uspokojil svůj chtíč na ní? když seš v tom tak dobrej, proč to neukázat i na mojem autě, budu ti dělat reklamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 a co kdybych zlatku poslavil v sobotu k tobě Wooďáku a ty bys uspokojil svůj chtíč na ní? když seš v tom tak dobrej, proč to neukázat i na mojem autě, budu ti dělat reklamu.... Špatná sekce, přesouvám do vtipů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 cože?..tam budete leštit auta?...toš to abych vám ho tam nechal...taky potřebuju na zimu připravit...když jsem ho tedka zase umyval tak mě málem m*dlo kolik bordelu jsem tam viděl ... btw..můžete mi někdo říct, čím mam odstranit taky červeny flek?..připomina mi to krev a nejde to ničim důle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 No, já bych navrhoval, že ty naše auta by měl umýt organizátor srazu, když si to zorganizoval, tak se vší parádou Přece by jste si nenechali umývat miláčky nekym cizím??? To je ale nerozvážnost. :smich: Ještě bych Vám snad moh zajistit mytí nahoře bez ...CO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ještě bych Vám snad moh zajistit mytí nahoře bez ...CO? Tojo tobys mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 no to jsem taky pro že nam zajistiš myti nahoře bez :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 bruno nahoře bez? cože?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 uvidim jak bude čas, nebo spíš jestli hladina alkoholu klesne pod uroven, kdy mě to pustí za volant cca 70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 zdendo, přijedu, ale musíš mi slíbit, že vyfotíme zlatky spolu.... bez nějakejch jinejch barev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Přece by jste si nenechali umývat miláčky nekym cizím??? To je ale nerozvážnost. :smich: Ještě bych Vám snad moh zajistit mytí nahoře bez ...CO? Ty woe, ty tam chceš lítat ve slipách bude ti kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Jo, tak já doufám, že to nahoře bez znamená, že tam budou chlapi nahoře bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 a hezky nám to roste Kupujte lístečky kupujte, tento sraz je v akci a to zcela ZDARMA Ne, jsem opravdu rád, když vidím, že se nás tam sejde "Vela" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 No hosanci, ja tam urcite nebudu behat bez, to by bylo smutne podivani. Zajdo a zadnej strach, budem ty nase kocary fotit a tocit na video, jako by tam ani jine kocary nestali. Tak uz jsem Ti to slibil a navysuju Ti tam hned procenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 hlavně nezapomeňte na ty visačky No jo a kde je vemem??? Jedine ze bych vytiskl pro kazdeho alespon jmenovku kterou si da kazdej na palubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 ja mam spzku za oknem to mi snad stačí..a těch krtků co vozím...myslim, že mě pozná každej.. a na kus papíru napsat a sichrhajzkou přišpendlit na triko si umí udělat každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Bruno: Super nápad, aspoň už konečně budu vědět kdo je kdo a nebudu každému říkat Ty a ukaž mi to, můžu se podívat a tak Každému jsem podal ruku, ale jména už nevím... Jmenuju se Luďan a jsem závislý na svém autě Editováno: 15. Září 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Jmenuju se Luďan a jsem závislý na svém autě To je dobré :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Bruno: Super nápad, aspoň už konečně budu vědět kdo je kdo a nebudu každému říkat Ty a ukaž mi to, můžu se podívat a tak Každému jsem podal ruku, ale jména už nevím... Jmenuju se Luďan a jsem závislý na svém autě Ja myslim ze by to bylo fajn nejakou tu jmenovku mit. Bo ja zase tak dobrou pamet nemam abych si hned zapamatoval tolik jmen. Na 100% si budu pamatovat jmeno pana Zajdy a urcite si nepopletu ani jeho auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) zdendo všichni říkají, že na mně se prý zapomenout nedá, tak nevím co tím myslí..... prý 99%.... ze 40ti procent je to celkem skok ale jen jestli nebude chcat Editováno: 16. Září 2009, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 kurnik tak co všecko s sebou? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 royce: sebe, auto s plnou nádrží, jmenovku a nějaky chlebičky pro ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.