VSemi Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 no snad nám to počasí výjde.... vypadáto na docela velky sraz už Jen aby nas nepřijela rozhanět policie Ale kdyby přijeli oktávkama....hned by nám bylo zas víc neděle se nám blížíííííííííííííí tak jen pekne umívejte a leštěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 no snad nám to počasí výjde.... vypadáto na docela velky sraz už Jen aby nas nepřijela rozhanět policie Ale kdyby přijeli oktávkama....hned by nám bylo zas víc neděle se nám blížíííííííííííííí tak jen pekne umívejte a leštěte já autičko mám naleštěny pořad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Já ho mám pořád jako hov.do Ale turbo už fičí, takže spokojenost. Dneska je venku krásně, leštil jsem manželce roomstra Příští týden o tomto čase nás tam bude doufám aspoň 25 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 vy ste bláááázni já zas budu všechno dělat na poslední chvilu..jako vždy....ted to možu akorat tak umýt...čekám na materiál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Taky se na to asi vybodnu a necham to spinave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 takže...ted jsem přijel z myčky...stejně tam v sobotu pojedu znova......to máte tak když máte před barakem parkoviště a stromy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 To chce udelat na parkovisti poradek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Já ho mám pořád jako hov.do Ale turbo už fičí, takže spokojenost. Dneska je venku krásně, leštil jsem manželce roomstra Příští týden o tomto čase nás tam bude doufám aspoň 25 aut A co ti naleští na oplátku manželka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Pro všechny, co jsem si psal, že pojedem spolu, tak nepojedu s váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 No tim doufam nemyslis, ze bys nejel jako vubec???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 No tobych si nedovolil Musel jsem doma udělat kompromis a pojedem asi do Olmiku do ZOO a potom na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Tak tomu se rika dve mouchy jednou ranou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Anebo teď jsem se díval, tak spíš pojedem do ZOO Lešná, v Olmiku už jsem byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 no to by tak nešlo to měnit Vyjímečně Ti to odpouštíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Kuci tak v neděli v Hranicích budu taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 f.andrys: super bruno128: bruno, měl by jsi ten seznam zase šoupnout dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ano správně, ztrácím už přehled. Bude to velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 f.andrys: super bruno128: bruno, měl by jsi ten seznam zase šoupnout dopředu Ja ho tam hned prehodim jak naskoci nova stranka at to mame hned na zacatku...Ovsem kdyz to uhlidam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Kuci tak v neděli v Hranicích budu taky... No tak to je parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Akorát já nevím, jestli dorazím, píská mi to opět nějak, zítra jedu za mechanikem, tak uvidím, buď rupla hadice nebo to turbo není ok, ach jo a já se tak těšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 NO to ani nezkousej neprijrt... Nemaluj hned certa na kapotu? To bude nejaka prkotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 No to zkus nepřijít... Já na tebe spolíhám, že mě povedeš třeba i do pekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Chlapi,chtěl jsem dojet,ale jedu na jih Moravy s rodinou.Škoda,byl jsem na několika srazech a vždy bylo super.A ten Váš vypadá super.Tak příště.Doufám,že bude brzy. :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.