bruno128 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 To bude supr, vubec netusis oc prichazis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) Dalsi zajemci piste, rad Vas do seznamu doplnim. :palec2: Luďan + funes30 99% blondakxxx 99% bitttpower 99% Mr. Zajda 99% pjerdole 99% Royce 99% Milan II 99% Adler 90% VICK 90% JakubSkopal 80% VSemi + kamos 80% Vanek86 80% Mark 80% Pitriss 80% Michhhalll 50% LukesFabia 50% Storm 50% svatik76 50% Romejn 60% Lube 60% Bobo1 99% BadyS 70% Planeta 99% Jozik + makulka 99% Woody 99% bruno128 + Mmisari 99% x.luky + Zdenek45 99% Krtek6 50% Zahajeni od 14:00hod. Myslim ze se muzeme sjizdet klidne od 13:30 hod. Jak komu to bude pasovat. Odkaz na místo konani srazu: http://amapy.centrum.cz/mapa/bruno128 souradnice: 49°33'24.85"N; 17°43'30.54"E A ta projizdka by se mohla udelat presunem na dalsi misto k hradu Helfštýn u Lipnika nad Bečvou. Ovsem okud budete souhlasit ??? To by se dalo domluvit na miste. Editováno: 23. Září 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 No, já nevím, ale podle mě je ta projíždka blbost, pojedu takou dálku abych s váma pokecal a ne projel se . Kdyby to byl dvoudenní sraz, tak to by byl supr nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 No uvidíme, v nejhorším vezmu manželce roomstra, či švagrovým focusem... Jsem fakt zvědavý co to zase je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Romstrem klidne ale forda nechej doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 No, já nevím, ale podle mě je ta projíždka blbost, pojedu takou dálku abych s váma pokecal a ne projel se . Kdyby to byl dvoudenní sraz, tak to by byl supr nápad To byla zatim jen takova myslenka...neni to tutovka ze se nekam pojede. Taky myslim ze se na nektere bude cekat trochu dele, a ze by to asi bylo zbytecne tam pak jezdit. Myslim ze Zajda nebude stihat dofrcet v cas.Uvidime na miste jak vse dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 zdendo jak pak to myslíš že nebudu stíhat, já už budu asi v hranicích od rána.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 A co ta pizza? Tu si objednáme přímo na parkoviště?? To bude dobrý joke.. "Prosím 25 pizz na parkovište Philipsu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 No, já nevím, ale podle mě je ta projíždka blbost, pojedu takou dálku abych s váma pokecal a ne projel se . Kdyby to byl dvoudenní sraz, tak to by byl supr nápad šaq ti nikdo nebrání abys tam byl 2dny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 zdendo jak pak to myslíš že nebudu stíhat, já už budu asi v hranicích od rána.... No ja myslel ze jsi mi posledne psal ze jdes asi do prace a ze prijedes pozdeji. No tak ja uz nevim... No a co se tyka te pizzerky, toz to si objedname primo na parkoviste. Nebudou muset nikam behat po barakach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 "prosil bych jednu extra velkou pizzu s logem škoda na parkoviště philipsu"... a přiveze to multikárou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 pánové ,teď jsem se dozvěděl špatnou zprávu 27.9. v 15:00 začíná 1.bruslení veřejnosti na našem novém zimním stadionu...a já jako čestný VIP host musím být u toho..prekérní situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Takovou vec Ti ale meli vzdelit mynimalne uz davno at se na to muzes pripravit. Jenze , tady jsi tez VIP clen a proste se s Tebou pocita. Bruslit pak muzes celou zimu do roztrhani tela. A bruslit v lete, kdo to kdy videl???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) oni jsou na tohle jantaři...ještě tedka se tam maká....a jaky leto simtě...dyt máš za chvilku vánoce ..ne jako tohle je vážný...jsem ještě nevynechal zahájení od té doby co umím chodit a to už je nějakej ten pátek.. a to jenom u vás v hranicich se nikdy nic neděje.. Editováno: 22. Září 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 No dovol...To je videt ze neznas Hranice. Ja jsem Olomoucak jako prase, bo jsem tam vyrostl a taky jsem tam bydlel az do doby nez jsem se ozenil. A povim Ti ze by jsi koukal co se tady kolikrat deje...Mame tu novej krytej bazen a taky spoustu jinych veci. A kdyz k tomu bude kazdy prihlizet jako Ty tak se tu fakt nic dit nebude. Tak neprud a jdi lestit karu na nedelni sraz. A zadny odmlouvani!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 no když bych sebou hodil tak bych mohl přijet na 29min a 16sec... ... to víš...mě všichni všude chtějí a bazen mame novej taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Tak ja uz nevim co s Tebou ??? Myslim ale ze na srazu by Ti bylo lepe mezi kamarady nez nekde delat vratneho na zimaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 nech se překvapit :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 NO to ani nezkousej neprijrt... Nemaluj hned certa na kapotu? To bude nejaka prkotina. Bruno, s tou kapotou jsi to napsal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Tak nakonec to byla prkotina, měl jsi pravdu, už opět jezdím Prej nějaká regulace turba vypadla či co Už opět fičím přes kaluže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 No ja jsem to vedel...po kazdem vetsim zakroku se vetsinou musi jeste doladit mušky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 čau počítejte aj se mnou snad tam dojedu na 80% uvidíme jestli otec přijede na víkend tak určitě tam zajedem pokud jede někdo z Prostějova napište že by jsme dali zcuka já jsu ze Smržic s červenou tuning octávkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Krtek6 je Prostejovak....No vida a uz mas klegu a nepojedes sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 jo jo aspoň že tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 kdo říkal, že jsem prostějovak?:..ja jsem přerovak...k prasetějovu se nehlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.