Krtek6 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 no dyt to říkam ...manažer jak vyšitej... "dejte mi lidi a já to udělám" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Musim se priznat, to jsem nedelal ja. Jen jsem o to pozadal....... Tak to aby som si utrel palubku a nachystal si čestné miesto!!! Sa teším na tu Tak Zdenek to zobral za svoje a to je super,viem že sme v dobrých rukách Výborna práca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Kurnik to vypadá že se najíš zadarmo.. každý ti dá kousek pizzy za tabulku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Jozik, dik za duveru...To je malickost, nejake tabulky. Ale s tou pizzou to neni vubec spatna myslenka. Od kazdeho trojuhelnicek, toz to bych si moh nechat i na veceri. Editováno: 24. Září 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 aby ses pak do toho auta vlezl když budeš přežranej pizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 tak já asi nedojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 prooč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 tak já asi nedojedu Som sa tešil že nám donesieš ukázať pohár a zreprodukovať zážitky zo zrazu OC! ! Podla smaila typujem nemoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Neni treba nic psat...Ja mam pro kazdeho udelanou tu tabulku za okno do auta. Teda pro ty co uz maji jmeno v seznamu. Nedelal jsem ale pro Krtka jelikoz vim ze on ma svou a Milan II nejede asi svou oktou. Jinak bych mel mit temer vsechny jmena. Ne, ne, Milan pojede tou svou červenou Octou!!!! Sakra, co by to bylo za spicha, když by tam v řadě nestála moje kára?? Řeknu ti to narovinu, celý by to stálo za pendrek. Jen mi tu jmenovku pěkně natiskněte. Bruno, buď v klidu. Přiletím na parking mezi prvníma. Tak že se pozorně koukej na ten kruhák, vezmu ho kolem dokola po třech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 prooč? kluci nebojte si dělam prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Som sa tešil že nám donesieš ukázať pohár a zreprodukovať zážitky zo zrazu OC! !Podla smaila typujem nemoc nn .nebo přijedu ukazat pohar jsem si dělal prdel .omlouvam se vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Hnus Máš štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Dá se tgam dostat přes tu skratku přímo z hlavní cesty nebo se musí jet přes kruháč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 X.Luky sakra, to by i mě mrzelo, kdyby jsi nedojel. Minule jsem pěkně splkli, ne? Prostě jsou auta, bez kterých by to tam bylo suchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Dá se tgam dostat přes tu skratku přímo z hlavní cesty nebo se musí jet přes kruháč? Jo to musis az na ten kruhac ta zkratka je pro pesaky. To je uz jen kousek cesty...Jo a ne ze se jim budete cpat na vratnici...Jede se furt kolem plotka az do zadu na to parkoviste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 doprčic... něco na mě leze doufám že nelehnu do neděle ... zasraná MHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak rychle do postele a pit caj a lecit se... Ja jsem uz vic jak tyden nachcipanej a nemuzu se dolecit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ale prd čaj...slivovici a vypotit se :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Milan II:no jasny ,minule byl super pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 láduju do sebe česnek a slivovici... ale moc to nezabírá.. no uvidíme ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Tak uz se nam to krati...Jen doufam ze to nikdo neodrekne, se vsema se na srazu pocita a zatim nikdo nepsal ze by nejel. Tak hlavne at nas nenechaji clenove ve srabu. Upozornuju, ze bude slunicko a super pokec a taky podivana. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 chlapci ja jsem po dnešku tak zmožen, že nevím...nechcete si někdo udělat brigadu a vypiglovat mi a načančat auto?...ja na to nemam sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Krtku nemám čas, zítra musím do rachoty, jinak bych ti s tím autem píchnul. To svoje už mám hotový!!!! Akorád teď jsem došel z garáže, leskne se jako psí kulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Toz to si dovedu predstavit, to bude lesk jako blesk. To se na tom povrchu neudrzi ani moucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Bruno, buď v klidu. Přiletím na parking mezi prvníma. Tak že se pozorně koukej na ten kruhák, vezmu ho kolem dokola po třech... Hele, ty tři kola si nechej na později, víš že povezeš křehké zboží !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.