JakubSkopal Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 zdar chlapi mám špatnou zprávu já nepřijedu páč jsu nachcípanej a bolí mě hlava bohužel projevilo se to až dneska už včera mě bylo blbě ale myslel jsem že to zvládnu a dneska jsem lehl. Doufám že vám to vinde s pěkným počasím. čauky :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 koukám, že 2 kluci z Frýdku odpadli. To znamená, že odjezd od tesca asi nemá smysl, že? Jede ještě někdo z téhle strany? Ostrava si dává někde sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 zdar chlapi mám špatnou zprávu já nepřijedu páč jsu nachcípanej a bolí mě hlava bohužel projevilo se to až dneska už včera mě bylo blbě ale myslel jsem že to zvládnu a dneska jsem lehl. Doufám že vám to vinde s pěkným počasím. čauky :feve: To me docela stve, zrovna tuhle upravenou jsemchtel videt. Jeste nekdo dalsí je nemocen??? At tam pak nejsem sam s pierdolem , zajdou a woodakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 jáááá......nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 partička od karviné nebo.... jak kdo chce ostravy dorazí, neboj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 To je fajn Zdendo ze pijedete... Snad uz nikdo neodpadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Zdendo , uz jsi nalestil auto, nebo ses na to vyflakl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 chce to ještě vymyslet alternativní plán pro maše drahé polovičky a ratolesti, páč tuším že jak se srázek bude protahovat, tak tím více budou kafrat a kafrat.... chtělo by to nějakej obchoďák, tím by jsme se zabavili.... Kousek vedle je minishopingpark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 kde si dáme sraz?? Ostrava či Příbor?,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Kousek vedle je minishopingpark JJ...mas pravdu. Hlavne musite dat manzelkam dost penez at se tam neunudi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 to se kurevsky prodražííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 kurnik nědo nám zaviroval Frýdek ale jedno pozitivum to má.. na příštím sraze bude více upgradů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 My s Funesem Frýdek nedáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Tak pánove.....pravě sem dorazil z hodové zábavy a idu spat abych byl na zitra použitelny..... jako je pravda že tým babam by sa mělo něco vymyslet,páč to bude asi utrpení je poslouchat jak se tam budou nudit..... Kurňa,ani auto sem eště neumyl...bebylo kdy, máme tu hody, takže bylo plno jiné práce ale tak zítra pocestě to protáhnu myčkou.. škoda že nám odpadávají lidi... sem byl zvědavý na ty "devil ajsi" no snad je tam budete mít někdo jiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 JJ...mas pravdu. Hlavne musite dat manzelkam dost penez at se tam neunudi. chlapi, hlavně pamatujte na co to jsem vam řekl minule..."100,- o které manželka neví, má větší hodnotu než 1000,- o které ví" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Zdendo , uz jsi nalestil auto, nebo ses na to vyflakl? zdendo, leštěnku jsem v ruce mněl, ale.... chtělo by to spíše nějakou jenmou brusnou pastu či co.... blonďáku ty jedeš tež? jak tak koukám, tak bab tam bude asi dost, tak se určitě nějak zabaví, proberou si tupperware a avon s oriflamem a dají na chvíli pokoj, snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 už ty auta nechte, vždyť vydrete všechen lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Co je vyhoda oktavky??? velky kuft..... někomu se snad ta jeho tam nevleze???? holt kdyz budou dělat potíže tak je tam pozavírame a bude klid.... jinak ja auto nijak neleštím..na to mě je až mooc blbě po včerejsku... ale "fukal" sem si a už teď su čisty..takže ve 12 startujem a hura na bělehrad........teda na hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Jasny, stejne se to po ceste zaprasi a bude to sama moucha. Trochu oplachnout a hotovka. Zda se ze by snad mohli uz vsichni dofrcet, nikdo uz nic nenapsal a tak snad ani nezapomenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 pokud přijedu všichni co maji a třeba aj nekdo nenahlašeně.....bude nas tam hodně...to je dobře.... bude tam někdo s "devil ajsama"?? přemyslím nad nima ale nazivo sem to videl jen jednou...u nas před tescek.. sem kolem toho běhal že az ostraha obchdu zamnou přšla jestli mam nějaky problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Ja su taky trochu nachciple ale dorazim - nebo spis - mel bych dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Ja su taky trochu nachciple ale dorazim - nebo spis - mel bych dorazit Možeme ísť spolu!čo ty na to?Boli sme dohodnuty s Jakubom u Tesca,hned za benzíkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 kluci supr ja dojedu určo ,přijede ještě par lidi co neni na seznamu vim asi o 2 autech .jedno dorazí ze stormem to je Michal K. a druhej ten jedez brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozik Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 kluci supr ja dojedu určo ,přijede ještě par lidi co neni na seznamu vim asi o 2 autech .jedno dorazí ze stormem to je Michal K. a druhej ten jedez brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 :kol-26: Tak hlavně hodně fotek a videí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.