Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Taakže Bruno mi poslal souřadnice, zkuste kouknout a reagujte prosím co nejrychleji, ať to stihneme do příštího víkendu Myslím, že to není vůbec špatné místo http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=49...=134369616@z=17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tady v okolí Opavy není nic, bohužel. Jinak proti tobě bych si musel vzít Audinu od mamči :-D, aby to bylo vyrovnané a i kdybys měl standartní TDI 74 kW tak bych asi dostal, ale bylo by to zajímavé. Krtek je ideální, to by bylo možná pěkně vyrovnané .-), zaleží podle toho jak by se můj 1.4 motor vyspal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak tady mate aktualni foto toho mistecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 podle mě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 blázníte...tam nedojedu....moc zataček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Krtku , kdyz pojedes za mnou toz Te tam dovedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 ¨Taakžee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 klidně..jsem pro..ale jak nepřijedu tak víte proč..jel jsem do Mohelnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 super a dalšíí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Kdyz bude ok pocasi, tak se stavime na pokec jinak znova se ptam, nezabere na dotycne lidi na letisti nejaky drobny uplatecek, lahvinka nevim co aby nas tam na par hodin pustili ? s tim ze nas neni 50 a nejsme kokoti co vyhazujou pet lahve na drahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) těžko říct, Vsemi??? Editováno: 3. Říjen 2009, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak tady mate aktualni foto toho mistecka. parkoviště u koupaliště poděsy? dobrej plac, mám ho skoro za barákem. často tam po úpravách fotím svoji octu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Kluci já budu s NSR spěchat co to půjde abych tam byl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak to vypada ze uz se na tom parkovisti v Hranicich asi nesetkame...Je tam uz tabule zakaz vjezdu , majetek firmi bla...bla...bla. On tam nekdo poradal asi sprinty a zda se ze to neubrzdil a proletl ji tim plotem do arealu. nebyl to nahodou provizorní vyjezd ze stavby jakto tam tedkom demontují cose da? není to tak davno co takto o kousek dal pres plot udelali "diru" a jezdili tama sklopkama a jinak cedule zakaz vjezdu tam fakt přibyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No to ja nevim uplne presne co a jak se tam udalo. Tohle mi rekl kolega v praci kterej tam jezdival prohanet nejake modely aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 aha no ono seto tam nestalo poprvé tak rok zpět paní skoncila v kamionu který byl zaparkovany vedle Shellky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jo to si vzpominam, bylo ti i v TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Pánové tak už se prosím nějak domluvme. Zatím máme jasno pouze v datumu, tzn příští neděle 11.října Ale místo zatím nejisté. Takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 já jsem místo akceptoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Pánové tak už se prosím nějak domluvme. Zatím máme jasno pouze v datumu, tzn příští neděle 11.října Ale místo zatím nejisté. Takže? Ja jsem to misto nasel a tak i souhlasim. Ceka se na vyjadreni ostatnich ucastniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 krtku Ty jo, ale ostatní ne... Pokud nás bude 5 tak to můžeme udělat i u mě na zahradě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Ludo, dobrej napad. Bude nejake obcerstveni??? A sprynty se tam taky daji poradat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Uplatit by to nešlo...tam nejde o ty vratne ale o jejich vedeni....aby nahodou neprijeli a oni nemeli pruser... prej tam byla parta lidi blbnout s autama..nejeke offroudy bo co a jezdili tam aj po trave a porozbijeli plno svetel co sou na zemi podel cele drahy...proste nejaci magori... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Chlapi, rád bych se za váma přijel podívat, ale musel by ten sraz být v pátek, víkendy jsou pro mě víceméně out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Vidím, že to s tím srazem vypadá celkem bledě, ani nikdy nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.