bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 No tak to je presne ona...nemylil jsem se. Asi to byl jen kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 To sedělo, možná jen nějaký špatný kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak doufam ze se vam to povedlo. Mam to do Hranic co bych kamenem dohodil, jen skoda ze jsem nemel cas jinak bych se urcite prijel podivat. Na pristi akci urcite dojedu Chtěl jsem ti zavilat jestli nepojedem ale nakonec jsem makal v garažy.Tak doufám že příště nám to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Libore Tebe nepozval??? Říkal nám to až venku po hospodě. Prý jsme všichni zváni a rozlucka se svobodou prý bude velkaaaa. Termín prý dá včas vědět, takže sleduj fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 No tak to je presne ona...nemylil jsem se. Asi to byl jen kontakt. Nebo to možná nějak blbne když blikám. Fakt netuším. Nikdy jsem si nevšiml a nikdo nic neříkal. Tak já jdu laborovat. Zkusím to vyčistit. Kua jste mi zas nasadili brouka Jinak přítelkyni se moc líbila Tvoje barva (jestli je to ta v avataru) a mě nejvíc černá Octa 1 kombi úplně na konci a pak černá Octa 2 (asi RS) na druhém konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) JJ, moje byla ta zlata ...tak ze diky. A ta na konci byla Hoblikova. Editováno: 23. leden 2011, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Libore Tebe nepozval??? Říkal nám to až venku po hospodě. Prý jsme všichni zváni a rozlucka se svobodou prý bude velkaaaa. Termín prý dá včas vědět, takže sleduj fórum Luďo nepozval ale snad se ozve a už se těším Editováno: 23. leden 2011, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Taky se těším, prý to začne v pátek a skončí až v neděli. Jak znám krtka, tak všechno poteče proudem. Petipiva.... bude to velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 To bude poradna party . Se konecne poradne nadlabnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 žejo.. ty chabé porce v Dolanech jsou nic oproti Krtkově svatební žranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 žejo.. ty chabé porce v Dolanech jsou nic oproti Krtkově svatební žranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Pridavam ostatni foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Hojec všeci Co takhle příští sobotu udělat menší srazik? Počasí začíná být lepší a lepší viděl bych to na obvyklém místě... cekam na Vaše souhlasy... Brunoš to sem zapomněl dát, asi má film či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 No ja s tim rozhodne souhlasim, tak teda sobota 19.3.2011 ve 14:00hod. na obviklem miste v Hranicich. Kdo nevi kde to je , jelikoz je treba novej, muze si informace precist o par clanku zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) seznam zajemcu na sraz 19.3.2011 v Hranicich ve 14:00hod. GPS souradnice do Hranic - 49°33'27.518"N, 17°44'36.858"E Ludan bruno128 Hoblík Verush Tazz7 Jim Ironpipi Kamca Papstbiker škopalovi libor.kratas kovicek drapek Rubi Kube Editováno: 18. Březen 2011, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Bruno tak tomu říkám zájem asi se prezerem sami a pak se i ozerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 No konecne ze se taky ozvete, co porad delate :-) jinak si nas pripiste na seznam dorazime na pokec, preziracka tentokrat nebude jelikoz vecer mame uz jednu domluvenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Pokud se nic nestane,tak taky po dlouhé době dojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 No konecne ze se taky ozvete, co porad delate :-) jinak si nas pripiste na seznam dorazime na pokec, preziracka tentokrat nebude jelikoz vecer mame uz jednu domluvenou Nazdar Tome,to vis, je moc prace a hlavne starosti.... Tak jsem si s Ludkem rekl ze udelame sraz pokud je jeste chvilka casu. Jak zacne jaro, uz nebude dost casu. Alespon pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Bruno ale nerikej jak se chce tak se cas taky najde Ludan dneska zavolal jak jsem byl jeste v praci a pul hodku jsme si na pokec udelali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Jo na nejaky ten telefonat vzdy cas najdem....o vikendu se najde i cela hodinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 myslel jsem osobni pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 O týden později by to bylo lepší datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Plni se nám to, koukám jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.