Publikováno Listopad 6, 200816 r Asi již každému ušla pneu. Jednou šla tam, podruhé zase tam, mě ušla přímo na autě. Ale dost legrace. Nechal jsem nahodit zimní obutí. Bylo přes léto v garáži, řádně uskladněné v poloze předepsané výrobcem. Pneumatiky byly na kolech nyní druhý rok. Po výměně kol, dofouknutí plynem (byla tam nějáká směs dusíku či co) a vyvážení jsem s tím 5 dní jezdil. Levé přední mi najednou přišlo dost měkké. Výsledek 1,5MPa, předpokládal jsem, že mám píchnuto. V servisu sundali kolo, prohlédli jsme to a nikde nic, žádná bublinka natož pak díra. Tak servisák usoudil, že to bude ucházet pod lemem a že je potřeba pneu sundat a zase nandat a při nandání to máznou tím lepidlem co používají pokaždé když přehazujou pneumatiky. Udělal to a už druhý den kolem toho chodím a čekám co se jako bude dít :-) zatím vypadá ž eneuchází. A nyní otázka pro vás - stalo se to už někomu??? Mě tedy za 9 let co jezdím nikolivek. Přišlo mi jako kdyby ze mě chtěli pouze vymámit 270Kč za zbytečnou práci, nebo to při přezutí špatně dofoukli a já jsem si toho na první pohled nevšiml (protože i to je možné). Ale ujel jsem s tím 800km, to bych si asi všimnul dřív... Upraveno Listopad 6, 200816 r od Ritchieboy
Listopad 8, 200816 r No upřímně nevím co tu řešíš. Tak jsi to měl prvně dofouknout doma / na pumpě a počkat co to udělá jak by to udělal každý normální člověk a ne hned letět do pneu servisu a teď si stěžovat, žes to musel platit. Samozřejmě, že kolo může občas ucházet, proč by nemohlo? Vážně může blbě sedět, může být chyba ve ventilku, atd.
Listopad 8, 200816 r V poradi ventilek, nedofouknute kolo a chtel si vydelat.... Mel jsem stejny problem, ale potom jsme tam nasli 5 cm hreb
Listopad 9, 200816 r Asi již každému ušla pneu. Jednou šla tam, podruhé zase tam, mě ušla přímo na autě.Ale dost legrace. Nechal jsem nahodit zimní obutí. Bylo přes léto v garáži, řádně uskladněné v poloze předepsané výrobcem. Pneumatiky byly na kolech nyní druhý rok. Po výměně kol, dofouknutí plynem (byla tam nějáká směs dusíku či co) a vyvážení jsem s tím 5 dní jezdil. Levé přední mi najednou přišlo dost měkké. Výsledek 1,5MPa, předpokládal jsem, že mám píchnuto. V servisu sundali kolo, prohlédli jsme to a nikde nic, žádná bublinka natož pak díra. Tak servisák usoudil, že to bude ucházet pod lemem a že je potřeba pneu sundat a zase nandat a při nandání to máznou tím lepidlem co používají pokaždé když přehazujou pneumatiky. Udělal to a už druhý den kolem toho chodím a čekám co se jako bude dít :-) zatím vypadá ž eneuchází. A nyní otázka pro vás - stalo se to už někomu??? Mě tedy za 9 let co jezdím nikolivek. Přišlo mi jako kdyby ze mě chtěli pouze vymámit 270Kč za zbytečnou práci, nebo to při přezutí špatně dofoukli a já jsem si toho na první pohled nevšiml (protože i to je možné). Ale ujel jsem s tím 800km, to bych si asi všimnul dřív... Měli to udělat následovně...sundat kolo z osy,nafoukat nejmín na 3atm,vyzkoušet komlet ve vodě,jestli není hřebíček apod,pak vyzkoušet bezdušovy ventil a pak vyzkoušet tesnost ráfku,nalijete se na lem směs jaru a vody a hned by to pěnilo,ale to u zánovních disku nikdy nedělá,ještě jsem neviděl ucházet zánovní ráfek,to by tam muselo něco zustat-myslím třeba trava apod nebo koroze,ale to je u starejch ráfku.Ale tesnost ráfku a bezduš ventilu,malého ventilku si mužeš odzkoušet sám doma....,pokud to víc nafoukáš
Listopad 9, 200816 r a co sousedi nenudí se? Jestli ti nedělají naschvál- nenasral jsi je poslední dobou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.