Přejít na obsah

Sahara po vypnuti motoru a mlhovky


dex

Doporučené příspěvky

Zdravim, kamarád si koupil octavku rv 2000 benzin 1,6 75kw combi nemohl se mu zahřát motor při jízdě po přípojení na diagnostiku nam to naslo chybu 1 Nalezeny chyby:

16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal

P0116 - 35-10 - - - Sporadicky ve skode doporucili vymenu zeleneho cidla tu jsme uděli chybu smazali a projeli a znovu se nenačetla ale po ujeti cca 15km a zastaveni se spustili sahary i když motor nebyl zahřáty na plno a jeli snad 15 min minimalne, museli jsme odpojit baterku jinak by ji to zničilo. Po nastartovani ihned sahara vypne vypnu zapalovani a zase se spustí. Jo a jeste je stim nejak proposene asr? mam problem s kontrolkou asr.

Nevite někdo co stim kam mrknout nebo co vyzkoušet aby se to dalo do kupy?

Mlhovky - zarovky tam jsou pojistka ok na palubovce pri sepnuti sviti kontrolka ale ¨mlh. světla ne. nemate s tim nekdo zkusenost?

Předem moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak pojistky v prostoru kabiny jsou vsechny ok myslel jsem ze to ma jeste nejake. Ale vcera jsme procistili vsechny kontakty na cidlech dali pred chladic papir a auto jsme projeli a zahřáli a vse bez problemu, oddelali potom karton papiruteplota ihned trochu klesla ale pak se dostala na 90 a drzela se a vag jiz nazahlasil zadnou zavadu. zda se byt vse ok ani sahary se nerozjeli po vypnuti zapalovani. tak jsem z toho jelen jak blazen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahojte, mam/mal som ten isty problem pri motore 1.9.TDI 77kW, momentalne to nerobi. ProsimTa robert77 ked si mal prasknute "cosi" to bol vlastne plastovy drziak termostatu, ktory sa pripevnoval k bloku a na druhy koniec ide hadica?

Resp.nema/nemal pododbu poruchu niekto iny? Na diagnostike nic nenaslo. Dakujem.

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsme na to přišli, ulomený plastový cosi držící termostat. Nevíte někdo, jestli se dá sehnat jen díl s termostatem? Celá skříň se mě kupovat nechce.

Dík za nápady.

Z mé zkušenosti kup celou skříň odešel mi termostat kámoš ze škodovky mi radil ať koupím celou tu skříň že se mi stejně rozpadne. Měl jsem svoji hlavu koupil termostat a razil do Chorvatska na cestě zpět po cca 2 tis km už mi to hlásilo ať zkontroluju hladinu chladící kapaliny. Opravdu mi ta skříň praskla uplně na druhé straně než je termostat. Kupoval jsem skříň termostat čidlo jako komplet 1600Kč třeba seženeš levněji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Znovu sa objavil ten isty problem = po dlhsej ceste po zhasnuti motora sa po cca.1 minute zacala naplno tocit sahara.

Na teste ukazalo nedostatocne naplnenu klimatizaciu.

Doplnil som klimu (resp.servis) ... a je po probleme.

... ja checme zase 105-ku !!! No memory - no problem !!! :o(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...