JasteR Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tak jsem se ptal toho borce,říkal že se to teda nestává,že by ot bylo čipem,ještě to neviděli za tu dobu...pak dám zas info,prej to hodí na normál,ale pochybuje že to bude tím,když to tím nebude hodí to zpět a já pak z toho budu uplně blbý a servis taky !Možná blbá otázka,nemůže to být i lambda sonda ? protože pak už mě nic nenapadá ! Bej tebou tak bych se na toho "borce" vyprdnul a dosel za odbornikama treba Dieselpower nebo chipforum ty ti poradi i kdyby to nebylo dokurveny spatnym chipem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Takže auto jsem dnes přivezl,ať zkusí přehrát řídící jednotku zpět a hned se uvidí...zítra bych měl dostat info,uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak a je to v********* Odčipováno a auto netáhne ! Prosím vás já už si nevím rady . To jse naposled co jsem koupil Škodovku !!! To je ohromné tak já mám : novou váhu vzduchu,čidlo G42,vyčistěné turbo,odčipované,el.mag ventil je OK,eletrika je OK,tak jsem z toho prostě debil,nikdo si stím už neví rady a nikdo nic nenapadá . Co by tam mohlo být ještě špatné ??? HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 No nic,vzhledem k tomu,že u si stím neví nikdo rady a tady taky nikoho nic nenapadá,do týdne de auto z domu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 odkud jsi? kdyz uz nikdo nevi dotahni k Indimu na dilnu 602744182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 odkud jsi? kdyz uz nikdo nevi dotahni k Indimu na dilnu 602744182 OK,zavolám,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 odkud jsi? kdyz uz nikdo nevi dotahni k Indimu na dilnu 602744182 Jinak jsem z Jižní Moravy (Velká nad Veličkou),okres Hodonín. Dojedu všude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Chlapi,tak to vyřešil servis u nás ! jsu to fakt machři !! Nakonec někde u světel byl přerušený drát,ti co to měřili předtím,byli asi mimo,nebo co Ale tihle borci,fakt machři Teď už jen zpět čip a budu spokojen Takže vyřešeno ! Jen pitomí kablík ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak to je dobře. Jeden známý měl čip na OI a měl problém s cukáním motoru. Samozřejmě, že s tím byl servis hned hotový a tvrdil mu, že to je jistě čipem. Čip se vyloučil a borci teda museli začít hledat. Nakonec to bylo špatným kontaktem v nějaké svorkovnici. Prostříkli to sprejem na kontakty a auto jezdilo jako nové. Problém je, že se takové závady obtížně hledají a když je možnost to svést na něco jiného (čip), tak se to na to svede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Tak to je dobře.Jeden známý měl čip na OI a měl problém s cukáním motoru. Samozřejmě, že s tím byl servis hned hotový a tvrdil mu, že to je jistě čipem. Čip se vyloučil a borci teda museli začít hledat. Nakonec to bylo špatným kontaktem v nějaké svorkovnici. Prostříkli to sprejem na kontakty a auto jezdilo jako nové. Problém je, že se takové závady obtížně hledají a když je možnost to svést na něco jiného (čip), tak se to na to svede. Přestně tak,všechny servisy to sváděli na čip,auto se odčipovalo a bylo to k ničemu,tak teď musím zpátky,domluvil jsem se sním,že mu zaplatím cestu a on přijede...přeci jen bez toho čipu to není ono,s čipem jsem dával bez problému 2.0TDi octavie a to zrychlení s čipem je o něčem jiném tak už se teším,taková kravina to byla a auto stálo snad 2měsíce. Jinak turbo,prej na to kolik mám najeto (Super stav) jako nové,vyčistilo se a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 No to bych chtěl vidět jak dáváš octávie 2.0 Tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 2.0TDI 103kW, 320Nm- oprav mě jestli se pletu 1.9TDI 110kW, 355Nm- jsem měl já, pravda, měřeno pouze VAGem, takže nevím, jak moc to bylo přesný, nicméně to dvoulitru ujelo bez větších problémů. pokud někdo ten chip přežene tak jak jsem přehnal já, ujede ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 urcite pomalu bude ujizdet kdyz bude mit vetsi vykon,ale jen do urcite rychlosti cca 215km/hod protoze 1,9 nema sestku a otackomer je na pokraji cerveneho pri teto rychlosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) Luku jak moc si to přehnal? Co vše odešlo? Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: reinxed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 urcite pomalu bude ujizdet kdyz bude mit vetsi vykon,ale jen do urcite rychlosti cca 215km/hod protoze 1,9 nema sestku a otackomer je na pokraji cerveneho pri teto rychlosti..... možná máš pravdu,ale já se chystám si nechat dodělat 6kval,pak to můžeš zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Luku jak moc si to přehnal? Co vše odešlo? Znám borce co má ze 77KW dokonce 118KW a nic se mu nevys*** má to už přez rok,dává si pozor,auto nechává schládnout,myslím že už se tam dokonce něco málo upravovalo,do toho už bych nešel,zdá se mi to dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 možná máš pravdu,ale já se chystám si nechat dodělat 6kval,pak to můžeš zkusit Jak ho budeš dodělávat? Nejlepší cesta je asi dát zánovní nebo novou převodovku z Golfu. Dá se prý sehnat za cca 10-15 tis. Což je docela rozumná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Znám borce co má ze 77KW dokonce 118KW a nic se mu nevys*** má to už přez rok,dává si pozor,auto nechává schládnout,myslím že už se tam dokonce něco málo upravovalo,do toho už bych nešel,zdá se mi to dost.. Spíš jde o kroutící moment. Většinou jde do prčic spojka. Jako se to stalo Lukovi. Co vím, tak dávali víc druhů spojek a Luke tam měl asi tu horší. Někomu to vydrží někomu ne. Říká se, že relativně bezpečných je 280Nm. Někdo říká 300Nm. 350Nm je už fakt moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 no,pokud dodelas sestku bude ti to jezdit lip a budes rychlejsi.....sestku tady dela jedna firma a cena je kolem 30tisic,takze musis poresit jestli se ti to vyplati za takove penize a nebo najit lepsi reseni ......rekl bych ze max chip je 320 kroutak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dodělávat šestku je podle mě špatná cesta když to jde elegantně výměnou celé převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dodělávat šestku je podle mě špatná cesta když to jde elegantně výměnou celé převodovky. samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) reinxed: jak už tady padlo, odešla spojka asi po 20tis km. jinak to, že má někdo 118kW a pohoda, z důvodu, že to nechává dochlazovat apod, tak to je hodně zjednosušenej pohled. s tím dochlazováním to není v 99% případů jízdy tak horký a víc než koně tady rozhodujou Nm. já o tom tenkrát nic nevěděl, mam auto z první série, tzn že některým lidem odešla spojka i se sériovým výkonem a nechal jsem to nafouknout na 355Nm. ten rozdíl mezi 2.0TDI (seriovou) byl docela znatelnej, ale zas, jak už někdo psal, při 210km/h to skončilo. na druhou stranu, málokdy se mi stalo, že by někdo jel dál. co se týče dodělávání 6ti kvaltu do 1.9TDI ať už doděláním převodu nebo výměnou celé převodovky(což bude jistě lepší), tak to už mi přijde jako nesmysl. jednak to jsou další peníze navíc za převodovku, za chip a nechápu, proč jste si rovnou nekoupili 2.0TDI... Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 no já mám možnost mít spojku + poloosy za 9000Kč a znám dobré kluky co by to udělali,tak to vyjde poměrně slušně,jinak bych do toho ani nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 k čemu poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 reinxed: jak už tady padlo, odešla spojka asi po 20tis km. jinak to, že má někdo 118kW a pohoda, z důvodu, že to nechává dochlazovat apod, tak to je hodně zjednosušenej pohled. s tím dochlazováním to není v 99% případů jízdy tak horký a víc než koně tady rozhodujou Nm. já o tom tenkrát nic nevěděl, mam auto z první série, tzn že některým lidem odešla spojka i se sériovým výkonem a nechal jsem to nafouknout na 355Nm. ten rozdíl mezi 2.0TDI (seriovou) byl docela znatelnej, ale zas, jak už někdo psal, při 210km/h to skončilo. na druhou stranu, málokdy se mi stalo, že by někdo jel dál.co se týče dodělávání 6ti kvaltu do 1.9TDI ať už doděláním převodu nebo výměnou celé převodovky(což bude jistě lepší), tak to už mi přijde jako nesmysl. jednak to jsou další peníze navíc za převodovku, za chip a nechápu, proč jste si rovnou nekoupili 2.0TDI... Nevím ten 2.0TDi,znám jednocho chlapa a už tam má ruplé 2vany,moc jim nevěřím...možná rok 08 už je v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.