Přejít na obsah

palivoměr neukazuje plnou nádrž...


Honza130

Doporučené příspěvky

Ahoj,mam octavii 4 měsice a mam od začatku stejny problém,i když natankuji plnou nak palivoměr mi plnou neukazuje.Taky bych chtěl vědět kde je problém . Ještě mi tam nejde regulace vyšky světel a padá mi ukazatel teploty,někdy nejede vůbec :-( chtěl bych si to všechno dat do pořádku. Prosím poradite mi? Diky předem. Mam Octavii combi 1,9 81kw rv.2002

Před tím jsem si koupin na leasing novou fabii 1,2 HTP 40kw 2005,myslel jsem -nové auto,bude klid s opravama. Jenže tak při 30 tkm mi při volnoběžných otačkách začal vynechavat jeden valec. Tak jsem ji dal opravit a při 45 tkm jsem ji raději pradal. Doufam že octavie bude lepši volba než fabie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nádrž zkus odvzdušnit, v hrdle je taková malá páčka, kterou stlačíš třeba prstem a uslyšíš jak vychází vzduch, to by ti mohlo trochu pomoci,

padající teplota by mohla být způsobena vadným termostatem, takže jedině výměna (hlavně pozor na těsnící "O" kroužek, dát jen origo, jinak může začít téct!!!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takhle u mě vypadá plná.. nafta mi tekla až na boty, jak byla nádrž plná :p

Ahoj,

muzu se te zeptat co to mas za rok vyroby? Moje octa je z roku 2003 a ve vybave elegance nema ten informacni displey na pristrojove desce. Snad to neni k vuli tomu ze mas automat a ja manualni prevodovku? Omlouvam se za OT.

Chozee

Editováno: , autor: Chozee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

když jsem bral naposledy naftu, tak jsem cca 5x zmačknul odvzdušňovací čudlík co je u hrdla nádrže.. vždy cca 1x na 10s, dotankovat a takto asi 5x.. no a měl jsem podle budíku plnou :). Takže budu mít špatný to odvzdušňování, nejede automaticky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...