Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tiež som na to pozeral žeby som ho vymenil...

A volal som kamošovi predajcovi a tvrdil mi, že je rozdiel vo vzdialenostiach podľa toho či je combi ale hatchback...

Ale sľúbil mi že to odmeráá... lollol

Vloženo

Tak je určitě 100x hezčí než ty starý....ty jsem okamžitě sundaval....Škoda že nešlo a vždy z výroby objednat nejen bez označení motorizace,ale i modelu jako tomu je u VW,Audi...Ten novej font je naopak pěknej!!!!

Vloženo

Tak v létě stačilo auto postavit prdelí na sluníčko,nechat to prohřát a šlo to dolu jednoduše...podebrat nehtem a bylo dole.....v tomhle počasí stačí horkovzduška nebo i fén,prohřát to a musí to jít taky krásně......

Vloženo (editace)

jakýkoliv nápisy na zadku jsou blbý. já je na všech autech sundávám (snad kdyby jednou třeba RS4, STI, M3 apod, to bych asi kousnul) a je to docela jednoduchý, jen to chce trochu trpělivosti. nahřívám fénem a pak opatrně odtrhávat...největší pakárna je pak sundat to zbytkový lepidlo...

Editováno: , autor: Luke288
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Mne osobne sa viac pacil stary font, posobil maximalne elegantne a luxusne. Ten novy je len ako technicke pismo zo sablony...

Ale zase ma stve, ze prahy maju stale stary font a to sa do novej teda nebude hodit...

post-10844-1230394311_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...