sswood Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ahoj, asi tak pred tydnem mi zacalo neco vzrat u predniho leveho kola... Vrzete to vzdycky kdyz pouziju za jizdy brzdu, ale kdyz stojim na miste a seslapnu ji, tak nic nevrze. Obcas to i zavrzne na nejake nerovnosti, hlavne kdyz jde cumak auta dolu. Zkousel jsem auto rozhoupat kdyz jsem stal na parkovisti, ale zadny vrzani jsem neslysel. Nevite nekdo cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 silentbloky ramen... alebo gumy stabilizatorovej tyce..... pravdepodobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lefi Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky už docela vržu, a hlavně teď jak přituhlo...znamená to že ty silentbloky ramen už jsou zralý na výměnu, nebo je stačí nejak ošetřit?Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 spíš uvažuj o výměně...jde to i prostříknout, ale to je oprava jen na chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 mam pravde podobne ten isty problem ked tuknem silno do brzdy tak auto zavrzga lezie mi to n nervy co mam stym robit??? silent bloky mam vymenene (seat cupra) a tie gumy stabilizatora vyzeraju byt dobre ako mam odstranit ten zvuk?? a ked sa motor troska zohreje tak je to pocut mozno kazde tretie take zabrzdenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) Tak jsem taky vrzal, nejprve jsem zjistil, ze to dělají gumy stabilizátoru i když vypadají velice slušně...prostříkl jsem je injekcí olejem a pomohlo to, akorát jen na chvilku nez olej vyschl takze doporucuji gumy promazat grafitovou vazelínou a je klid Editováno: 20. Červen 2009, autor: šutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.