Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

asi tak pred tydnem mi zacalo neco vzrat u predniho leveho kola... Vrzete to vzdycky kdyz pouziju za jizdy brzdu, ale kdyz stojim na miste a seslapnu ji, tak nic nevrze. Obcas to i zavrzne na nejake nerovnosti, hlavne kdyz jde cumak auta dolu. Zkousel jsem auto rozhoupat kdyz jsem stal na parkovisti, ale zadny vrzani jsem neslysel. Nevite nekdo cim to muze byt?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Taky už docela vržu, a hlavně teď jak přituhlo...znamená to že ty silentbloky ramen už jsou zralý na výměnu, nebo je stačí nejak ošetřit?Díky za odpověď.

• o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

mam pravde podobne ten isty problem ked tuknem silno do brzdy tak auto zavrzga lezie mi to n nervy co mam stym robit??? silent bloky mam vymenene (seat cupra) a tie gumy stabilizatora vyzeraju byt dobre ako mam odstranit ten zvuk?? :( a ked sa motor troska zohreje tak je to pocut mozno kazde tretie take zabrzdenie

Vloženo (editace)

Tak jsem taky vrzal, nejprve jsem zjistil, ze to dělají gumy stabilizátoru i když vypadají velice slušně...prostříkl jsem je injekcí olejem a pomohlo to, akorát jen na chvilku nez olej vyschl :smich: takze doporucuji gumy promazat grafitovou vazelínou a je klid lol:palec2:

Editováno: , autor: šutr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...