Přejít na obsah

Podivné vrzaní při brždění

sswood

Doporučené příspěvky

Ahoj,

asi tak pred tydnem mi zacalo neco vzrat u predniho leveho kola... Vrzete to vzdycky kdyz pouziju za jizdy brzdu, ale kdyz stojim na miste a seslapnu ji, tak nic nevrze. Obcas to i zavrzne na nejake nerovnosti, hlavne kdyz jde cumak auta dolu. Zkousel jsem auto rozhoupat kdyz jsem stal na parkovisti, ale zadny vrzani jsem neslysel. Nevite nekdo cim to muze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

mam pravde podobne ten isty problem ked tuknem silno do brzdy tak auto zavrzga lezie mi to n nervy co mam stym robit??? silent bloky mam vymenene (seat cupra) a tie gumy stabilizatora vyzeraju byt dobre ako mam odstranit ten zvuk?? :( a ked sa motor troska zohreje tak je to pocut mozno kazde tretie take zabrzdenie

Odkaz ke komentáři

Tak jsem taky vrzal, nejprve jsem zjistil, ze to dělají gumy stabilizátoru i když vypadají velice slušně...prostříkl jsem je injekcí olejem a pomohlo to, akorát jen na chvilku nez olej vyschl :smich: takze doporucuji gumy promazat grafitovou vazelínou a je klid lol:palec2:

Editováno: , autor: šutr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...