Přejít na obsah

pneu zlobí

perníkář

Doporučené příspěvky

Ahoj,kluci mám takový problém už po třetí se mi během krátké doby z ničeho nic vyfoukla pneu.... Poprvé to bylo když jsem přijel do práce, během jízdy jsem ale nepociťoval, že bych jel na prázdné pneu, pak auto stálo dva dny u baráku a večer guma prázdná to už vše kontrolováno v servisu nikde nic neunikalo tak mi tam dali duši, pak byl chvíli klid a dnes opět po návratu dom guma prázdná..... tak zítra zas servis to už tam nechám dát pneu novou už mě to :aggressive: !! jinak nevíte kde by mohl být problém?? tak často se vyfukující guma to není jen tak!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také jsem si myslel prvně že buď to bude u ventilku nebo že kolem ráfku ta pneu nesedí a tím pádem to uniká po tom co tam kluci dali duši tak byl chvíli klid. no dnes ráno jsem kolem auta šel a ta pneu už byla celkem měkká, a když jsem došel večer byla už měkká. jako nejapný žert bych to neviděl tady kde auto parkuju jsou dobří lidé, teda až na první týden co jsem auto přivezl to se mi tam hned dostali přes zámek, nic nevzali pak jsem to zabezpečil a je klid,ale tohle mi teda nejde do hlavy :feve:

Odkaz ke komentáři

Ahoj,kluci mám takový problém už po třetí se mi během krátké doby z ničeho nic vyfoukla pneu.... Poprvé to bylo když jsem přijel do práce, během jízdy jsem ale nepociťoval, že bych jel na prázdné pneu, pak auto stálo dva dny u baráku a večer guma prázdná to už vše kontrolováno v servisu nikde nic neunikalo tak mi tam dali duši, pak byl chvíli klid a dnes opět po návratu dom guma prázdná..... tak zítra zas servis to už tam nechám dát pneu novou už mě to :aggressive: !! jinak nevíte kde by mohl být problém?? tak často se vyfukující guma to není jen tak!
Tak "chlapci "tam dali duši a to proč??Pokud nenašli problém,tak špatně hledali nebo ti to někdo vypouští.Ještě se mi v práci nestalo,že jsem nenašel díru,i když to dofukoval jednou za 14dní,pokaždé jsem to našel,chce to jen se víc snažit,pořadně to nafoukat a zkoušet vše co se dá.Prvně bezduš.ventil,pak ráfek a pak komplet kolo naložit do jarové vody...
Odkaz ke komentáři

Tak "chlapci "tam dali duši a to proč??Pokud nenašli problém,tak špatně hledali nebo ti to někdo vypouští.Ještě se mi v práci nestalo,že jsem nenašel díru,i když to dofukoval jednou za 14dní,pokaždé jsem to našel,chce to jen se víc snažit,pořadně to nafoukat a zkoušet vše co se dá.Prvně bezduš.ventil,pak ráfek a pak komplet kolo naložit do jarové vody...

byl jsem u toho když to zkoušeli mordovali se tam s tím 45 minut nikde nic to to zkoušeli 2x a prostě nikde nic..... tak jsem řekl ať tam dají duši... jo a ten samej problém mám s rezervou ta je také nová ani né 2 měsíce a když jí dofouknu tak se běheme noci vyfoukne... je pravda, že tu jsem nezkoušel pod vodou takže já to zítra nafouknu a v servisu to vyřeším... aležre by si ze mě někdo dělal pr.... tomu neveřím, ale díky za info

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři

byl jsem u toho když to zkoušeli mordovali se tam s tím 45 minut nikde nic to to zkoušeli 2x a prostě nikde nic..... tak jsem řekl ať tam dají duši... jo a ten samej problém mám s rezervou ta je také nová ani né 2 měsíce a když jí dofouknu tak se běheme noci vyfoukne... je pravda, že tu jsem nezkoušel pod vodou takže já to zítra nafouknu a v servisu to vyřeším... aležre by si ze mě někdo dělal pr.... tomu neveřím, ale díky za info

pokud uchází i duše,tak tam něco zustalo,třeba jen nepatrná špona nebo ocelové vlákno z pláště,ale něco tam musí být,že to píchlo i tu duši

Odkaz ke komentáři

konečně vyřešené, tak dnes jsem byl v servise. doufal jsem v to že to jsem pneu prorazil.. pneu vyměněná. kdyby byla pneu v pořádku, tak bych snad už nevěděl co s tím... takže zaplať pánbuh vyřešené snad už to zlobit nebude.. ikdyž tedy nevím co se s tím dělo dříve.. to jemi teď momentálně fuk

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...