Marcelius Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Zravim všechny. Ctěl bych na své Fabce II, pokud to pujde změnit podsvícení budíků. Ne že by se mi zelená nelíbila, rozhodně je lepší než modré podsvícení ve VW, které si myslím a i dle mých zkušeností hodně unavuje oči. Ale každému se líbí něco jiného to je jasné...... Chtěl bych upravit podsvícení na bílou nebo světle modrou, jak je třeba v novém seatu ibize, nobo fiestě..... Nevíte někdo jestli tam jsou nějaké minižárovky nebo ledky které svítí barevně, nebo je tam třeba jenom nějaká barevná zelená folie a žárovky svítí bile...... Diky moc. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 mrkni se tady http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...iceniSerial.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Tak vysledok toho navodu je fakt hustyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 ...souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Na podsvícení můžu doporučit kluky z Bluetuningu http://www.bluetuning.cz/. Dá se s nimi domluvit na všem a jsou šikulové. Zachránili mi montáž Magicaru, kterou zprasil "autoelektrikář z firmy Topra". To byste museli vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahojte, neviete či to nerobi aj niekto na Slovensku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Ja by som sa chcel spýtať, či už niekto z vás riešil ručičky. Nejde mi o zmenu celého podsvietenia budíkov, ale o výmenu ručičiek za nejaké červené. Ktoré by tam najviac dizajnovo pasli z koncernu? Mám nemaxidotové budíky. Za každú radu ďakujem. Editováno: 23. leden 2009, autor: Thief1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Mam dojem, ze davaju cervene z Golfa. Uz som ich kdesi videl predavat ako "sadu" vhodnu na priamu vymenu. kakas: Na SK podsvietenie robi tusim cartmanko, pozri sa do sekcie OI na tuto temu, myslim, ze su tam aj nejake kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lis11 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Chtěl bych se zeptat,jaké máte zkušenosti s tímto? http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-plastove/skoda/skoda-octavia-i-96-02-220km-5000ot-verza-i-budiky-id:1697.eshop .Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Nevíte někdo jestli jde snadno vyměnit u Roomstera/Fabie plexy před budíky a kolik to stojí tento díl? Mám to celkem poškrábané a dost mě to znervozňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ja som mal prasknute to plexi na FI ale nikde som samotne nenašiel tak som kupil pekne budiky komplet za 20€ a prehodil plexi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 neviem ci viete ale F II facelift vo vybave active/sport(line) uz ma podsvietenie budikov biele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.