Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zravim všechny. Ctěl bych na své Fabce II, pokud to pujde změnit podsvícení budíků. Ne že by se mi zelená nelíbila, rozhodně je lepší než modré podsvícení ve VW, které si myslím a i dle mých zkušeností hodně unavuje oči. Ale každému se líbí něco jiného to je jasné...... Chtěl bych upravit podsvícení na bílou nebo světle modrou, jak je třeba v novém seatu ibize, nobo fiestě..... Nevíte někdo jestli tam jsou nějaké minižárovky nebo ledky které svítí barevně, nebo je tam třeba jenom nějaká barevná zelená folie a žárovky svítí bile...... Diky moc. M.

Tak vysledok toho navodu je fakt hustyyyyyyy :smich:

...souhlas

• 1 měsíc později...

Na podsvícení můžu doporučit kluky z Bluetuningu http://www.bluetuning.cz/. Dá se s nimi domluvit na všem a jsou šikulové. Zachránili mi montáž Magicaru, kterou zprasil "autoelektrikář z firmy Topra". To byste museli vidět.

Ahojte, neviete či to nerobi aj niekto na Slovensku ???

• 2 týdny později...

Ja by som sa chcel spýtať, či už niekto z vás riešil ručičky. Nejde mi o zmenu celého podsvietenia budíkov, ale o výmenu ručičiek za nejaké červené. Ktoré by tam najviac dizajnovo pasli z koncernu? Mám nemaxidotové budíky. Za každú radu ďakujem.

Upraveno od Thief1

Mam dojem, ze davaju cervene z Golfa. Uz som ich kdesi videl predavat ako "sadu" vhodnu na priamu vymenu.

kakas: Na SK podsvietenie robi tusim cartmanko, pozri sa do sekcie OI na tuto temu, myslim, ze su tam aj nejake kontakty.:)

• 1 rok později...
  • 4 týdny později...

Nevíte někdo jestli jde snadno vyměnit u Roomstera/Fabie plexy před budíky a kolik to stojí tento díl? Mám to celkem poškrábané a dost mě to znervozňuje.

Ja som mal prasknute to plexi na FI ale nikde som samotne nenašiel tak som kupil pekne budiky komplet za 20€ a prehodil plexi.

neviem ci viete ale F II facelift vo vybave active/sport(line) uz ma podsvietenie budikov biele :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.