cluck Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 také se přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Vždyť máme stejně jen Fabky, tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Můj Hrášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 cunatom je toto p.s.: bych to zakazal a bol by blud, dymi a nejede benzin rulez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tyjo ač mi slovenština obvykle problémy nedělá, tomuto nerozumět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Uvažuji o přejmenování z Karkulky na Slanečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Beru zpět, že se stříbrná nešpiní..blee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak se taky přidám mezi čuníky Nenechte se zmást čistejma světlama, okna, světla a SPZ meju průběžně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 aktualní stav, naštěstí je to furt nějaký mokrý, takže to není tak vidět až to uschne to teprve bude hnus velebnosti značku taky čistím pravidelně a světla jsem dnes prohodil zpět ty původní, čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 je to stará fotka, ale špinavý to je pekelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 to auto je tak špinavy, že mi ten lesk málem vypálil zorničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak taky přidám svojeho čuníka.Už se trochu otepluje tak asi dostane koupel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no tak tohle je focene par dni do zadu...ted to vypada jeste horsi protoze unas taje ted snich tak to ani oplachnout nemuzu...prejedu 200m a bude to stejne jak predtym uz nech tu je pekne bez snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Už mi to lezie na nervy:wallbash: A dnu je taky istý bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 taky sem přidám foto je to umyté včera a dnes to vypadá takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Se nedivim Péťo, že to máš tak špinavý když vozíš kámen, písek a zeminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 v takovem pocasi jak je ted tak se to ani neoplati umyvat...prejedes par km a je to zas jak predtym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 djgigi05- máš pravdu jen sem to potřeboval opláchnout od soli nic víc najel na wapku ostříkal a jel pryč žadné leštění sam vidíš jakto vypada teď zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tady jsou naše špindírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ta bílá toho zkusila ještě moooc málo, je ještě moc čistá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no jo horsi je natom ta zluta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Nebaví mě to umývat, když to nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ani mne to nebaví ale predsa som radsi dal zopar penez z kapes ven ... aspon na chvili som si pripomenul ako vyzera original farba auta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Tak jsem také mohl přidat foto, ale už jsem to nevydržel, a cestou ze Brna jsem nechal miláška umýt. Vím že je to zbytečné v tomto počasí, ale vždycky když jsem ji dával do garáže se tak nějak vyčítavě dívala a furt tiše brblala, jó ty si kupuješ furt nějaký šampony a sprcháče,jdeš z hokny vyfešákované a co já, stojím na parkovišti jako kula bláta, tak počkej hajzlíku alespoň ti večer zasviním garáž. Tak jsem ji udělal radost a aby ji sůl nesvědila nechal jsem ji pořádně vapkou opláchnout. Velkou očistnou kůru a přípravu na zimní provoz prodělala na ručním mytí u Pospíšilů v Obřanech (só to Obřany nebo ještě Husovice?), a na jaře to má slíbené zase. Každopádně určitě smysl to má, alespoň párkrát za zimu nechat miláška opláchnout, žádný leštění a ne v mrazech, ale pokud to teplota venku dovolí a jede u nás ruční mytí, tak šup pod vapku. Přidávám dnešní ranní foto, kdy byla ještě čistá, po návratu z lovu kešek už tak nevypadá Editováno: 24. leden 2009, autor: pap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Přesně tak, já jsem byl taky včera večer auto opláchnout vapkou (raději jsem to vzal 2x) a dneska to vezmu ještě ručně, ať tu sůl dostanu pořádně dolů, dokud je slušný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.