Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

aktualní stav, naštěstí je to furt nějaký mokrý, takže to není tak vidět až to uschne to teprve bude hnus velebnosti

značku taky čistím pravidelně a světla jsem dnes prohodil zpět ty původní, čistý

post-1015-1232310205_thumb.jpg

post-1015-1232310214_thumb.jpg

post-1015-1232310226_thumb.jpg

Vloženo

no tak tohle je focene par dni do zadu...ted to vypada jeste horsi :feve: protoze unas taje ted snich tak to ani oplachnout nemuzu...prejedu 200m a bude to stejne jak predtym :feve: uz nech tu je pekne bez snehu :)

post-23333-1232455480_thumb.jpg

post-23333-1232455505_thumb.jpg

post-23333-1232455529_thumb.jpg

Vloženo

djgigi05- máš pravdu jen sem to potřeboval opláchnout od soli nic víc najel na wapku ostříkal a jel pryč žadné leštění sam vidíš jakto vypada teď zase lol

Vloženo (editace)

Tak jsem také mohl přidat foto, ale už jsem to nevydržel, a cestou ze Brna jsem nechal miláška umýt. Vím že je to zbytečné v tomto počasí, ale vždycky když jsem ji dával do garáže se tak nějak vyčítavě dívala a furt tiše brblala, jó ty si kupuješ furt nějaký šampony a sprcháče,jdeš z hokny vyfešákované a co já, stojím na parkovišti jako kula bláta, tak počkej hajzlíku alespoň ti večer zasviním garáž.

Tak jsem ji udělal radost a aby ji sůl nesvědila nechal jsem ji pořádně vapkou opláchnout. Velkou očistnou kůru a přípravu na zimní provoz prodělala na ručním mytí u Pospíšilů v Obřanech (só to Obřany nebo ještě Husovice?), a na jaře to má slíbené zase.

Každopádně určitě smysl to má, alespoň párkrát za zimu nechat miláška opláchnout, žádný leštění a ne v mrazech, ale pokud to teplota venku dovolí a jede u nás ruční mytí, tak šup pod vapku.

Přidávám dnešní ranní foto, kdy byla ještě čistá, po návratu z lovu kešek už tak nevypadá

post-12846-1232817192_thumb.jpg

Editováno: , autor: pap
Vloženo

Přesně tak, já jsem byl taky včera večer auto opláchnout vapkou (raději jsem to vzal 2x) a dneska to vezmu ještě ručně, ať tu sůl dostanu pořádně dolů, dokud je slušný počasí ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...