Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 1 měsíc později...

Chlapi jak sa dostanem do BOOT MENU v Boleru ? 

• 3 týdny později...

Zdravim mam v planu vymenit stavajici dance za bolero,ktere mam uz koupene.mam roomstra r.v. 2009 maxik,climatronik,podvolantový modul...aby mi vse fungovalo musim vymenit prevodnik....tak se chci zeptat jestli nevite o nekom z Prostejova,kdo by mito zvladl vymenit a nakodovat...delal to pry Vasa,ale nemam na neho kontakt a jestli to jeste dela.

• 2 týdny později...

Zdravím vie mi niekto poradiť či pôjde Bolero zo Sup2 pred FL do Roomstra 2007 pred FL

Či je potrebná redukcia od škodovky, mám tam iba ISO konektory ale našiel som aj iné redukcie z ISO na Fakra

• 3 týdny později...

Zdravim, chci radio s usb nebo na karty. Koukám po Boleru. Je toto autorádio hodně kradené? Auto parkuju na sidlišti tak se toho trochu bojim...

Bude mě fungovat Bolero ve Fabii 2 r.v.2010 předfacelift. Nechce se mi kupovat převodník za 1500,-

Ted jsem zjistil,že převodník nepotřebuji. Potřebuji nový Gateway který zajistí aby se nevybíjela baterka. Na co vše je dobrý a kde ho ve Fabii2 najdu? Vyměním ho sám a dám ho jen nakodovat.

Upraveno od oleko

nejsem úplně znalý problematiky, ale myslím že právě ten převodník bude gateway, tedy že bude umět převádět CAN signál nižší verze na vyšší ... ale třeba se taky mýlím a rád se přiučím :kol-32:

Tak už vím kde ho hledat v autě a na co je, ale jaký na Fabii 2.předfacelift 2010 mi nikdo asi neřekne.

Nevíte o někom kdo by pomohl s instalací a zprovoznění Bolera v OII poblíž Hlinska na Chrudimsku?

Díky za pomoc

Bolero neumi zobrazovat venkovni teplotu že? Děkuji

nie , a k čomu to je ?

suri.: Že Bolero nezobrazuje venkovní teplotu, asi moc nevadí, ale že nezobrazuje čas, je k smíchu (když černobílé rádio v OII ukazuje obojí). Každopádně bych to taky uvítal, spolujezdce to zajímá...

Upraveno od wizaard

Dnes jsem namontoval do 2 Fabie předfaceliftem autorádio Bolero a nefunguje mi vypnutí rádia přes klíčky. Potom se ještě neukazují couvací sensory a nejde se mi nějak spárovat s bluetooth. Myslíte, že ten převodník vše vyřeší? Moc děkuji za rady.

klíček ano... jak to myslíš s tím bluetooth? ty máš v autě origo hf sadu? couvací senzory nikdy nepůjdou

A nevíš jaký převodník sehnat aby mi fungovali ty klíčky a proč nepůjdou ty senzory? ? Hf sadu nemám.

tak proč píšeš že se ti nejde spárovat s telefonem když nemáš hf sadu?

Myslel jsem,že to rádio má bluetooth a hf nepotřebuji.Potřebuji poradit nejdřív s tím převodníkem aby mi fungovalo a potom se podívám po hf sadě.

jedine radio co ma v sebe HF sadu su podla mna tie posledne Amundseny+ , to by bolo asi lepsie riesenie 

Potřebuji poradit jaký převodník. Díky!  Tak už jsem ho našel. Je to tento. 5J0035751 a jak ho zapojím?

Upraveno od oleko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.