japok Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Jeste me napadlo co kdyby byl rozdil v RJ pred a po FL? V cisle nee ale jedine v softu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Já bych to viděl v nějaké té přechodné chybě. Když jsem si teď znovu přečetl tvůj první příspěvek k tomuto tématu. Ta rozsvícená kontrolka tomu nasvědčuje. Zajímavé že do chyb se nic nezapíše. To já tam občas mám sporadickou chybu podpětí. A to myslím bez kontrolky. Nebo jsem si jí nikdy nevšiml. Kde jsi tu jednotku koupil. Nemůže být vadná? Editováno: 21. Duben 2016, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Jeste me napadlo co kdyby byl rozdil v RJ pred a po FL? V cisle nee ale jedine v softu... No vzhledem k tomu, že FII předface má CAN 1.6 a facelift už dostal CAN 2.0, tak si myslím, že tam nějakej rozdíl určitě bude - a nejenom v čísle dílu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Jednotku jsem koupil na netu (mihocar.cz) a taky me napadlo ze by mohla byt spatna. Ale ted jak pise Ekkar_z_Bastlirny davalo by smysl i to ze treba bude jinak komunikovat kdyz to bezi na starsim CANu. Uz jsem hledal na netu a sezenu novejsi RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Nejsem si úplně jistý, ale CAN 1.6 a 2.0, by spolu asi nekomunikovali vůbec. Nevím. Chyba může být taky v některém světle. Ty mají taky svoji inteligenci. A s ŘJ komunikují přes LIN BUS. Jednovodičově. Nemůže tohle propojení chytat nějaké rušení? Sám mám s LINBUSem malou negativní zkušenost. Když jsem experimentoval s propojením s el. okny a vyvedl si ho kousek ven na sledování signálů, tak mě v jednu chvíli zlobil multifunkční volant, který je na stejném LINBUSu. Natáčení světel má svou vlastní linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Nevim ale ruseni to asi nikde chytat nemuze. Nebo si to alespon myslim. A ze by bylo nejake svetlo spatne to asi taky nee. Normalne funguji a pri zapnuti zapalovani se chovaji uplne stejne. Uz jsem sehnal na netu jinou jednotku a mela by byt z roku 2012 tak uvidime jak ta se bude chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Tak dnes prisla nova jednotka nataceni svetel. A ejhle po zapnuti zapalovani uz svetla nesjedou dolu a zase nahoru takze vymenou jednotky jsem vyresil muj problem zacos jsem rad. A taky po pripojeni k jednotce pres VCDS komunikace uz nepada jako u te minule jednotky takze parada . Jen jedne veci ktere sem si vsiml ze zmizela je polozka v maxi-dotu Cestovni rezim. Ne ze bych tedy chtel nataceni nekdy vypinat a do anglie taky nikdy nepojedu ale u te minule jednotky tato polozka v maxi-dotu byla a tady uz nee. Vidite tuto polozku v maxi-dotu nebo nee nebo nevite kde by mohla byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Já v maxidotu nic takového nemám. A jak se to nastavujete popisuje tady http://forum.skodahome.cz/topic/57696-natáčecí-světlomety-vs-hid-xenony/?p=2152293 JayBee1. Nastavování přes maxidot asi to měla jen ta verze co jsi měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Je to mozny ze to mela jen ta predchozi verze co jsem mel kazdopadne jsem rad ze se to povedlo vyresit. Ted bych i rekl ze co jsem koukal na svetla kdyz tocim volantem tak ze rychleji reaguji na toceni volantem. Ted jeste zajedu k ferdovi do Strakonic aby mi opět zapnul kontrolku prasklych zarovek ptz myslim ze po zapnuti zapalovani uz blikat nebude jako predtim. A dekuji jipol57 a JayBee1 za pomoc pri reseni tohoto problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Stejně jako jipol57 v menu maxidotu nic jako "Cestovní režim" nemám. Vzhledem k tomu padání VCDS bych řekl, že ta původní jednotka si po SW stránce opravdu s autem úplně nerozuměla. Dej potom vědět, jestli už kontrolka nebliká a pokud bliká, jakou vyhazuje chybu. Jakou máš teď jednotku a "švenkují" ti po nastartování světla horizontálně, nebo nedělají vůbec nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Zdravim po delsi dobe. Ted mam tuto jednotku viz obrazek. Po zapnuti zapalovani se svetla ani nehnou. Pristi sobotu jedu navstivit Ferdu25 do Strakonic tak pak jeste napisu jak je to s tou kontrolkou prasklych zarovek jestli blika nebo nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak to máš stejné jako já. Po zapnutí bez pohybu. Nikdy jsem nebyl v servisu, tak mám softy původní. Věřím že taky tu kontrolu prasklých žárovek po zpětné aktivaci, budeš mít v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Zdravim panove V sobotu jsem byl u Ferdy25 ve Strakonicich. Opet mi zapnul kontrolku prasklych zarovek a po zapnuti zapalovani uz neblika. Takze ted mam vse jak ma byt. Bylo to tedy spatnou RJ natacecich svetel. A jinak navstevu ve Strakonicich mohu jen doporucit. Profesionaalni pristup a paradni jednani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.