Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tento kryt treba dat dolu, mas to zakruzkovane, fotky buhuzial nemam: 

post-78128-0-89219000-1417953035_thumb.j

Upraveno od OctavianusII

Dííííky moooc to jsou asi ony že?

post-73068-0-89554400-1417957764_thumb.j

Upraveno od rosta.rs

• 2 měsíce později...

ahojte.potrebujem vymenit park.senzoz pz vnutorny.neviete ci musi ist dole naraznik a ak nie tak kade sa tam dostanem.octavia L&C 2l 2008.

Upraveno od stann2

nárazník dolů

• 1 měsíc později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat na kolik by vyšlo dodělání parkovacího asistentu na zadek? Mám Octavii II, 2008, před FL. Díky

Jedna otázočka, podporuje jednotka 1Z0 919 475 B aj kameru (low) ak áno nemáte niekto po ruke aj codovanie. 

Ďakujem za info Martin.

• 2 týdny později...

Zdravím. Chci se zeptat zda lze jednotku 1Z0919283c použít jen pro zadní čidla. Díky Honza

Mohl by mi nekdo napsat, jak se chova tlacitko parkovaciho asistentu jen se zadnimi senzory? Je tam vubec toto tlacitko? Pokud ano, k cemu slouzi? Lze jim deaktivovat senzory tak, ze se po zarazeni zpatecky nezapnou? Prosel jsem navod, ale tam je to popsane pro situaci i s prednimi senzory. :kol-32:

Pokud máš jen zadní tak tlačítko tam není.

Dobre, diky. :kol-47:

Přesně tak, u samotných zadních senzorů tlačítko není a nelze je deaktivovat.

Diky i tobe. :kol-28:

Jeste jeden dotaz. Kde je originalni pipak zadnich senzoru? Nekde jsem to tady cetl, ale uz to nemuzu najit. :kol-32:

B sloupek, máš ho skoro u levého ucha když sedíš.

Díky za odpověď. Takže budu mít na prodej jednotku 1Z0 919 283 C

Zdravím lidi. Potřeboval bych radu. Mám octu 2 mr 2005 a ráno když je vlhko a dám zpátečku tak mi práva strana hlásí překážku. Jenže dojedu do práce a ukazuje jak má. Neřeší někdo podobný problém. Nevíte kde je chyba a co to bude stát? myslíte si že je to čidlo vadné nebo mi jen někam teče voda či leze vlhkost?

Upraveno od Svoby85

musis na diagnostiku, chybu ti vypise podla mna.....ale moze byt vlhkost resp. bordel v cidle je tam tesniaca gumka, mozno je zalozena zle alebo poskodena.....hoci nevylucujem ani chybu v kabelazi....

čidla jsou originál od výroby.takže těsnění nejspíš je dobře.čidlo je také čisté a po jízdě je vše ok.to je to divné.jedině ráno tu diagnostiku jinak nevím

• 3 týdny později...

Dnes opět déšť a čidlo pořád hlásí. Byl sem i na diagnostice a ejhle žádná chyba...poradil by mi prosím někdo kde může být chyba..či jak alespoň zkusit vyndat a nějak ho zkusit vyfoukat či podlepit silikonem najduli nějaké místo kudy by tam mohla jít voda...či snad by mohl být nějaký zkrat???ale to by snad měla ukázat diagnostika...prostě to hlásí jako bych měl překážku nadoraz.

Tak ho prohod s jinym a uvidis, zda to je cidlem a pak vymenis, nekdy to dela i vetsi vrstva barvy, ale kdyz mas z vyroby tak to tim nebude

Taky mi signalizovalo prekazku i kdyz nebyla a na diagnostice nic, po vymena za novy je klid

A prosím tě pořadíš mi jak ho vyndat?

Pokud tam dostanes ruku zezadu, tak vycvaknout,ale zpravidla tam jde ruka vic nez blbe,takze naraznik dolu

Upraveno od kadlec

• 1 měsíc později...

Zdravim, potreboval bych poradit...

Mam Octavii MR2007, navigaci Columbus 3T0 035 680 A (FW 4120), bez MF volantu, Gateway 1K0 907 530 K, zadni Park Assist 1Z0 919 283 B

Rad bych vymenil jednotku parkovacich senzoru za novejsi 1Z0 919 475C(A), aby mi ukazovala na Columbusovi + dodelat predni senzory + asi i parkovaci kameru RVC bez jednotky (low verzi)

1/ Budou fungovat stare senzory s novou jednotkou?

O nutnosti predelani kabelaze viz nize vim
http://forum.skodahome.cz/topic/5813-parkovací-asistent/?p=1100495

V navigaci mam dohrany update, aby mi gateway nevybijela baterii (battery drain).

2/ Je nezbytne kvuli nove parkovaci jednotce menit gateway?

U meho soucasneho (tovarne originalniho) reseni jde zvuk pri couvani z reproduktoru ve sloupku (ne z radia)

3/ Jak to funguje u novejsiho FL reseni?

Diky za info!

Gateway musíš měnit kvuli face parkovací jednotce, čidla můžou zůsta a upraví se jen kabeláž, budeš přidávat druhý repráček pro přední čidla a samozřejmě dotahovat kabeláž plus tlačítko. Pokud použiješ kameru z golfa nebo tiguana budeš zvětšovat díru otvírání pátých dveří, protože žádná originál se pro O2 nedělala.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.