Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Ahoj všem. Mám dodatečně namontovaný originál parkovací senzory, ale bez napojení na rádio. U zadního okna je taková malá kulatá pískací "věc" s diodou, která mě informuje o vzdálenosti. Otázka zní: Jde tenhle systém napojit na sběrnici a do rádia? Pokud ano tak jak a kolik za to asi dám? Navíc jsou senzory přidělaný bez těch obrouček kolem. Dají se sehnat dodatečně, abych si je tam mohl dát, aby to vypadalo jako originál? Díky všem. Bohužel jsem šetřil na nesprávným místě:-( kdo ti to montoval, ze ti origo senzory nenapichnul na radio? odpovim si sam, tyhle senzory mi nabizeli taky, jsou to ty cerny , ktery se nemontujou primo ve fabrice, ale jsou nabizene jako prislusenstvi skoda, a ty prave maji indikaci pouze zvukem a LED. je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 To jsou přesně ty...A ty máš jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 ja jsem si nechal namontovat ty, ktery dostanes, kdyz si objednas auto s parkovacimi senzory. misto tech 9tis Kč staly asi 15, ale neni videt, ze jsou to "neorigo" pozdeji dodelavany. obavam se, ze tyhle co mas ty napojit na radio nepujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Tak týhle odpovědi jsem se bál:-) Kdyby jsem nebyl pi.. a hned si je tam nechal namontovat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Pokud mas sadu z prislusenstvi BEA609001, tak ta skutecne nepodporuje zobrazování informací na displeji rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Typ přesně nevím....zkusím zjistit. A není potřeba sehnat pouze ŘJ k těm senzorům? Přeci to všechno nevyměmím:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Může mě aspoň někdo poradit, kde bych mohl splašit ty obroučky na senzory, když už jsem to tak dojebal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 (editace) ale pokud ja to dobre chapu, tak ty tvy senzory zadny obroucky ani nemaj. original senzory jsou zapusteny v narazniku, tyhlety cerny ne. jestli by slo k tomu splasit RJ nevim... ty origo vypadaj tak, jak sem dal fotku kvak, s tim odlupujicim se lakem Editováno: 16. Září 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Aha. To mě nenapadlo....myslím s těma kroužkama....a proč tam má škodovka originály s kroužkama jako příslušenství:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 fakt? tak to potom netusim. mas ty co sem dal nafoceny kvak? ty maj ty obroucky. myslel jsem, ze ty druhy obroucky nemaj. jestli je maj, tak nechapu, proc ti je nedali. covece ted sem z toho dost jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Ahoj všem. Mám dodatečně namontovaný originál parkovací senzory, ale bez napojení na rádio. U zadního okna je taková malá kulatá pískací "věc" s diodou, která mě informuje o vzdálenosti. Otázka zní: Jde tenhle systém napojit na sběrnici a do rádia? Pokud ano tak jak a kolik za to asi dám? Navíc jsou senzory přidělaný bez těch obrouček kolem. Dají se sehnat dodatečně, abych si je tam mohl dát, aby to vypadalo jako originál? Díky všem. Bohužel jsem šetřil na nesprávným místě:-( napiš PM Igorovi, jemu tie obručky ostali myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zkusím. Díky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ked pozriete tu fotku senzora z vnutornej strany co som tu dal, je z toho vidiet ze je to iny sposob uchytenia ako origo z vyroby, inymi slovami, tie kruzky tam nemaju byt a pochybujem ze tam pojdu na ten senzor dorobit. mna skorej zaujimalo ci je mozne dat nove cidla z origo a pripojit na sucasnu RJ z prislusenstva, lebo nechcem vyhodit celeho asistenta kvoli tomuto. neviete niekto ci to ide, resp. co s tym teraz? kazdopadne to povazujem za podraz zo strany Skodovky - myslel som ze jediny rozdiel je v tom ze ten dorabany sa neda napojit na CAN a nie ze to bude vyzerat tak otrasne ako to cele vyzera...a to som dal robit samozrejme v autorizovanom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 me to dodelavali taky, vypada to uplne stejne jako primo z vyroby a napojeny to mam taky uplne stejne jako z vyroby. se jich zajed zeptat, proc ti to tak doku*vili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Zalezi na tom, co mate kdo namontovany. Pokud ma Luke288 originalni sadu, co se montuje ve vyrobe a je OFICIALNE dostupna pouze jako jednotlive nahradni dily (tudiz vyjde podstatne draz), vypada to uplne jinak, nez kdyz u kvaka pouzili sadu originalniho prislusentvi BEA609001. Ze tu montaz zmrsili je uz jina vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ano, mam tu z originalneho prislusenstva. to ze to je zle nalakovane je chyba servisu, ale to ze to vypadava a je ta otrasna medzera medzi cidlom a naraznikom je chyba tej sprostej sady - mozete to vyvrtat ako chcete vzdy to bude otrasne vyzerat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 jj, ja mam tu co je oficialne dostupna jako jednotlive nahradni dily. a ted uz toho nelituju, ze to stalo tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ja som zase pouceny ze cokolvek budem do auta chcet mam to hned objednat. proste uz nikdy nic dorabane. a este jedna vec - ten reproduktor toho mojho asistenta na liste nad zadnym sklom vzdy vystrasi ludi co veziem vzadu a netusia o co ide. to zase len nejaky debil musel vymysliet dat to na to miesto...ale planujem to aspon schovat pod tu listu ked budem mat niekedy cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 jj kvaku, presne o tom uz jsem poucenej i ja, protoze jsem toho dodelaval do auta spoustu a za ty prachy uz bych mel superba nebo RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Kavk, ak je problém len v tom, že diera je síce dobrá, ale časom sa uvolnia nejaké úchytky, ktoré sú zjavne nesprávne navrhnuté alebo ohnuté nesprávnou montážou, tak by som asi žiadal od servisu aspoň prelakovanie tých senzorov (ale kvalitné vrátane základu na plast, ktorý predpokladám vynechali) a potom by som bol pri nich, nech tie senzory pred založením poistia lepidlom. Myslím, že nejaký Chemoprén by to v pohode mal zvládnuť. Udrží aj inakšie veci. Pokiaľ dobre viem, tak sú len 2 možnosti ako asistenta dorobiť. Buď kúpiť toho originálneho po dieloch. Výde to drahšie, ale bude sa to dať napojiť na CAN a bude to ako z fabriky, teda aj so zobrazením na displeji rádia. Druhá možnosť je kúpiť toho z príslušenstva, montáž bude lacnejšia, zrejme sú aj iné (lacnejšie) tie sezory a to na CAN napojiť určite nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubik Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Mám dotaz. Je nějaký problém s montáží origo senzorů z www.auto.asp2.cz, musí se aktivovat nebo jsou funkční hned po zapojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ak sú to tie originálne na CAN, tak bude treba samozrejme autu povedať, že to tam má, takže bez VAGu sa nezaobídeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak jsem si je nechal namontovat a dneska mi tam po vyjetí to autíčko zůstalo na displey a až když jsem vypnul zalapování a vyndal klíč a zase zpět tak to začalo opět fungovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Stává se to nebo je to zase jen moje výsada....já si koupit trpaslíka tak mi vyroste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) ...nie, čas od času sa to stáva... hlavne pri nižších teplotách. pomáha znovu zaradiť spiatočku a znova jedničku, vypnúť a zapnúť rádio alebo zapaľovanie... Editováno: 5. Březen 2007, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.