Monte5196 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Cafte, ja mam tiez problem s parkovacim assistentom, neviem ci je to porucha, alebo nie. Mam aj predny aj zadny, moj problem spociva v tom ,ze ked cuvam, tak niekedy okrem klasickych zvukov ohlasovania vzdalenosti mi to prerusovane pipa, ale inym tonom, pritom niesom pri nejakom predmete, dost ma to znepokojuje. Neviem, cim to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 a nepípa ti predný? ten pípa iným tónom a berie aj okolité autá hlavne keď vycúvavaš z radu zaparkovaných áut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Praveze nie, pipa mi to ked sa aj nehybem, znicoho nic, take prerusovane pipanie, neni to ton ani z prednych ani zo zadnych. V tom okamihu ako to pipa tak aj ked sa priblizujem k niecomu, to nesignalizuje, iba az potom ked to prestane, trva to tak asi 2-3sek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morgana Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 K nefunkcnimu parkovacimu asistentu z O1/Fabie v O2: Zarovka zpetneho parkovaciho svetla je napajena impulsne a hlida se prasknuti vlakna, proto asistent funguje jen pri vypnutem motoru. Pri spustenem motoru se nezapne. Reseni: já tenkrát napojil kondenzátor na vyrovnání pulsů a diodu aby se to nevracelo zpět - doted to funguje bez problémů Mel jsem stejny problem, pomohla dioda, za ni kondik 10 mikroF na vyfiltrovani pulsu a funguje to spolehlive. Zkusil jsem odpojit zarovku a hlidani vlakna zustalo normalne funkcni.... Snad to jeste nekomu pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Hoj,chtěl sem se zeptat jestli nevite čim to muže byt? Tet v tom mraz,počasi když dam zpatečku tak mi to začne piskat v kuse jako by tam byla překažka ale nic tam neni.Očistil sem čidla zkusil znovu a zas to same,tak nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Buďto je v některým čidle bordel, nebo se odporoučelo. Nám se stalo těsně po záruce, že jedno odešlo a taky pořád pískalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 čidlo, nebo jsem se setkal že jednotka z ničeho nic KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 auto je v zaruce tak zajdu do servisu,co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Buďto je v některým čidle bordel, nebo se odporoučelo. Nám se stalo těsně po záruce, že jedno odešlo a taky pořád pískalo. Já měl podobnej problém a bylo to taky způsobeno "bordelem" v jednom čidle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Hledám návod na instalaci předních a zadních, ale nikde nic... Pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Hledám návod na instalaci předních a zadních, ale nikde nic... Pomůže někdo? schématu někde bylo,když tak se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ahoj, už jsem se dohodl s kamarádem a on mně to namontuje. Ahoj a díky PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Original senzory muzu jen doporucit, mam je na Oct1 asi 1 a pul roku a parkuje se o 100% lepe a rychleji, preci jen liftback ma opravdu spatny vyhled vzad, nevidel sem ani podle zrcatek, ted sem prodaval sousedovi zadni parkovaci asistent na OII (mel neorigo, ktery zacal blbnout uz po mesici) a taky je spokojeny, tedy hlavne pry manzelka , navic ukazuje i vizuelene na jeho radiu-Audience ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ahoj kto vie načo je táto zásuvka.Je to RJ park.senz. Tá spodná je na zadné park. senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 taky si mohl vyfotit celou tu jednotku, aby tam bylo i cislo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) žofré,no problémo,ja som to iba obrezal a teď babo raď Editováno: 6. Únor 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahoj kto vie načo je táto zásuvka.Je to RJ park.senz.Tá spodná je na zadné park. senzory Prostřední je na přední čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To znamena,že nemusím kupovať RJ na predné čidlá?.To sa mi nejak nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Není tam vidět číslo. Já teď prodávám jednotku 1Z0 919 283 C a ta je určitě na přední + zadní. Podle toho jestli tam je nebo není zasuvka se to asi poznat nedá. Podle mě je tělo všech jednotek stejné. Editováno: 7. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Moja je 1Z0 919 283 B a ta stredná zásuvka má taktiež kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jestli jsem se spravne dival, tak podle ETKY je tvoje jednotka jen na zadek. Ale at to jeste nekdo radeji overi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Podľa ETKY "B" je vzadu a "C" je vpredu.Takže musia byť dve. Editováno: 7. Únor 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Podle ETKY je to nejasné ale dvě v autě určitě nejsou. Ta ...C co prodávám mi fungovala na přední i zadní. Měnil jsem ji kvůli zobrazování na Columbusu. Dával jsem tam 1Z0 919 475 A (Z Octavia 2009 a nový SuperB) Editováno: 7. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A tá s "C" nekomunikuje s colombusom?Za koľko sa dá tá 1Z0 919 475 A zohnať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Navi RNS 510 s nápisem Columbus je 3T0 - s tou se "C" nekamarádí. Navi RNS 510 bez nápisu Columbus je 1Z0 - s tou se asi "C" kamarádí. "A" se dá sehnat do 1000 Kč. Jinak i s tou novou "A" se musí přepinovat zapojení atd. Editováno: 7. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.