Publikováno Leden 11, 200916 r Ahoj, mohl by někdo jednoduše vysvětlit rozdíl mezi režimem AUTO a ECON na klimatizaci u octavie? Předem děkuji
Leden 11, 200916 r Režim AUTO - klimakompresor jede pořád než je dosažena požadována teplota interieru Režim ECON - klimakompresor je vypnutý. Upraveno Duben 14, 201114 r od Wojnar
Leden 11, 200916 r Autor Děkuji za reakci. Bohužel nevím co ten klimakompresor dělá. ECON využívá ohřátý vzduch od motoru? A AUTO má vlastní zařízení které se ohřívá?
Leden 12, 200916 r Ahoj,mohl by někdo jednoduše vysvětlit rozdíl mezi režimem AUTO a ECON na klimatizaci u octavie? Předem děkuji v režimu AUTO to udržuje nastavenou teplotu - chladí nebo topí - jak je potřeba, klimakompresor je zapnutý v režimu ECON to taky udržuje nastavenou teplotu, ale nechladí, taký se využívá v zimě. Není zapojen kompresor chlazení.
Leden 12, 200916 r v režimu AUTO to udržuje nastavenou teplotu - chladí nebo topí - jak je potřeba, klimakompresor je zapnutý v režimu ECON to taky udržuje nastavenou teplotu, ale nechladí, taký se využívá v zimě. Není zapojen kompresor chlazení. Dovolím si upřesnění: s režimem AUTO souhlasím ale v režimu ECON samozřejmě i chladí - pouze nepoužívá kompresor. Např. venku je 10 stupňů - na auto svítí sluníčko a v autě je 25 stupňů - Econ je schopen vychladit interiér na 10 stupňů protože chladí vzduchem z venku. Snad jsem to napsal pochopitelně.
Leden 16, 200916 r Proste režim ECON je obyčejné větrání, takže nejchladnejší vzduch bude taký jaký je venkovní vzduch
Leden 16, 200916 r Já jen doplním, že se doporučuje během zimy několikrát zapnout klimakompresor, aby se promazal chladící směsí... Ušetříte za brzkou opravu...
Leden 17, 200916 r Já jen doplním, že se doporučuje během zimy několikrát zapnout klimakompresor, aby se promazal chladící směsí... Ušetříte za brzkou opravu... A já jen doplním, že spojka kompresoru nesepne, pokud je méně než 5 stupňů Celsia, takže v téhle zimě to ničemu nepomůže
Prosinec 17, 201014 r Při režimu AUTO nejde pouze o kompresor ! Neni to jako u manuální klimatizace pouze talčítko AC....to by trochu postrádalo smysl ne ? V tomto režimu se climatronik kompletně stará o udržení požadované teploty v kabině tzn. stará se o směr proudění vzduchu, intenzitu proudění a taky je myslim dost důležitý, že v tomto režimu se hnaný vzduch zbavuje vlhkosti ! V režimu ECON ne. Já jezdim na režim AUTO i v -20 protože opravdu nestojim o to, aby se mi pořád mlžila okna...
Duben 14, 201114 r Zdravím, mám takový dotaz Když climatronic topí, tak jsem si všiml, že většina teplého vzduchu jde na nohy (režim auto) a když chladí, tak je proudění vzduchu do interiéru zrovna tak jak bych si představoval, tedy všemi otvory přibližně stejnou intenzitou.Je tento jev normální?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.