mircak Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zdravim, rad bych Vas upozornil na jednu nepeknou historku, kterak me OII vypekla na parkovisti. Po nandani snehovych retezu se mi povedlo uthnout drat od snimace otacek na jednom z hnanych kol. Po usedntui do vozu se na MAXI-DOTu objevila chyba ABS, tak jsem se jak dojet domu a navstivit servis. To jsem ovsem nevedel jak me mile auto vypece u benzinky. Zastavil jsem na cigarko, nechal jsem bezet motor, zabouchnute auto a jeste pres okno sleduji jak poskakuje rucicka tachometru, pomyslel jsem, asi ten debilni drat a nahle cvak a bylo to, funce automatickeho zamykani aktivovana, ja v mrazu a cigarkem u huby venku za oknem. DOPORUCUJI FUNKCI VYPNOUT PRI SVITICI PORUSE ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ja bych spis rekl jinou vec....nehulit...skodi to zdravi a v tvem pripade dvojnasob...protoze si jeste zustal na mrazu :smich: Tos musel ale urvat drat od pocitadla pulsu kdyz se hybala rucicka rychlomeru ne? Proc by jinak nacital rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To bylo za hulení u benzínky Neurval jsi ještě něco dalšího?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Rychlost se bere ze snímače ABS.To je smůla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Aha to jsem nevedel...mno tak to mel smulu...by me jeste zajimalo jak se zase dostal do auta...cekal si az zase spadla rychlost nebo co si delal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Menší rychlost mu asi nepomohla, protože pro deaktivaci se musí zmáčknout buď tlačítko na středovém tunelu nebo vytáhnout klíč. Taky by mě zajímalo jak to vyřešil. A hulení škodí. Tady se to jen potvrdilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Pokud bylo nastartováno,tak stačilo odtáhnout dveře od rámu a nějakým drátem zmáčknout tlačítko pro stahování okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 podle mě je to FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.