kenny_fx Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ahoj, mám problem. Instaluji autoradio do auta a couha mi kousek ven. Je to asi z duvodu, ze jsou za radiem kabely s ISO konektorem. Jak to mam vyresit? Do servisu se mi nechce. Musim rozdelat palubovku? Pripadne poslete odkaz na navod jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ked som tam daval prvy krat radio, tiez som si myslel, ze ho tam nenarvem.Najvecsi problem robila vyhybka napajania aktivnej anteny(pokial mas povodnu antenu a davas nove radio musis externe napajat zosilovac v antene).Najviac mi pomohla demontaz zaslepiek nad radiom.Pomocou dlhsej tycky je mozne cez otvori pod zaslepkami kabelaz vhodne usmernovat pri sucasnom zatlacani radia.S novym radiom odporucam aj montaz jeho orig.osadzacieho plechu.Ked prehladas forum urcite najdes aj nejake foto a navody-urcite som ich tam videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 myslím, že jsem vyštípával nějakou plastovou výztuhu vzadu v kastlíku, ale nejsem si jistej-hledej v dalších tématech , třeba se ti někdo ještě ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jojo zadní výstuhu vyštípnout a je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jojo zadní výstuhu vyštípnout a je hotovo. Poriadne ulozit kable a nic sa nemusi vystipnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já jsem si pomohl tak, že jsem odmontoval kastlík spolujezdce a při zasouvání rádia jsem zároveň zezadu rovnal ty kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) přesně tak. jestli máš tenkou ruku, tak tak pěkně došáhneš za rádio a kabely tam porovnáš. dával sem subáč a tyky sem myslel že tam ty další dráty nedostanu. ale přes ten kastlík to šlo a to tam mám navíc ještě jeden ISO konektor... Editováno: 18. leden 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 asi vystipnu to dno v te prihradce na radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santana1 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 já to řešil tak že jsem vycvakl celý panel s výdechy topení nad rádiem a kabely vytáhl při zasouvání rádia tímto otvorem nahoru nad rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 a já to řešil asi jako většina zde na foru,plátek na pilku,omotal jsme to hadrem a za rádiem jsem vyřízl ten plastovej kříž a jakýpak copak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Použít větší kladivo!!! A jinak vyřezat takovou tu výstuhu vzadu za radiem - obyvkle se tam šprajcnou kabely a nejde to ani sem, ani tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Presne tak jak tady vsichni pisou...vyriznout vyztuhu a pak jsem si jeste sundal kaslik a porovnal to tam a parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrsem Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Santana má pravdu, nejjednodušší je vytáhnout výdechy topení nad rádiem, jsou tam jen nacvaklé a vzniklým otvorem jdou kabely vpohodě srovnat. Práce tak na 3 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.