Únor 4, 200916 r To je sice pravda že přes den to bude vidět špatně,ale když budeš mít dodělaný denní svícení tak ti zadní světla stejně vůbec nesvítí
Únor 6, 200916 r No to neoslňujou protože jsem tam dal rozptylový.Není to tak jasný světlo jako normální žárovky a taky to C není tak výrazný.Je to focený mobilem zkusím vzít foták a vyfotit to dik, pockam na foto planujete denni sviceni, kam ho umistite ?
Únor 8, 200916 r Tak jsem to vyfotil foťákem.Je to stejná fotka jako na první stránce.Dole rozptylové diody nahoře žárovky.
Únor 9, 200916 r ja mel tyhle http://www.xenony.cz/originalni-dily/led-d...ouvlaknova.html , ve svitivosti nebyl az takovy rozdil (svitily o neco mene a svetlo bylo pres lampu zabarvene vice do oranzova), ale mel jsem je v brzdovkach a po chvili mi to zacalo hlasit ze je spatny brzdovy spinac. (musel by se tam dat zrejme nejaky odpor) tak jsem tam dal z5 zarovky.
Únor 19, 200916 r tak už mám v zadních světlech červené led diody od superfatyho jsou to ty s 5 diodami a přikládám fotku s nimi
Únor 19, 200916 r To uz zacina vyzerat dobre. Skus este porovnat tieto led so ziarovkami. To asi uz nebude az taky rozdiel.
Únor 19, 200916 r protože tam jsou červený diody tak to má lepší světlo než normální žárovky u kterých to je malinko jiný světlo.Až bude čas tak to zkusím porovnat se žárovkama na jedný straně a hodim zase fotku
Duben 27, 200916 r Tak zima je pryc. Kdo mate LEDiody od SF, stale drzej? Me praskla ta jedna za 32,50Kč, takze zvazuju ze bych Roberta o jeden par "odlehcil"
Květen 13, 200916 r Zádrhel , mám od roberta komplet ( parkovacky , stropni lampicka 3x , kurf ) vsimnul sem si tak po 3 mesicich jezdeni ze ledka v kufru sviti imrvere i kdyz auto zamknu sviti letka porad, nevim jsetli to neni jako u stropni ze zhasne treba po chvilce , to netusim. Takze sem ji prohodil zpatky na obyc zarovku - neresil jste nekdo tento problem??
Květen 14, 200916 r Já mám v kufru taky led diody od SF a po nějakym času zhasne(myslim,že to je 30 minut)tak to neřešim i když mi vadí že ten kufr je osvětlený
Květen 14, 200916 r No tak jestli zhasne tak to resit nebudu...... fatty rikal ze na to hodi voko zejtra
Květen 14, 200916 r taky jsem na to koukal poprvý jak blbec,ale stejně jak se zavře kufr tak se sníží o něco světlo z tý diody,ale uplně nezhasne a právě po nějakym čase zhasne úplně
Květen 14, 200916 r Chlapi to už je jako v amerických autech, který se daj otevřít zevnitř kufru... To světlo se zháší až po chvilce, aby se v případě, že tam někoho zavřete, mohl alespoň zorientovat!
Květen 25, 200916 r No já jsem zákazník jednoho velkoobchodu a teď mi přišlo tohle. Netuším ale jaké má O2 patice v různých žárovkách, takže ani nevím jestli tohle může někomu pomoct. Nicméně to sem dám, co kdyby.... Kdyby to tedy náhodou bylo k ničemu, tak se omlouvám. LED.pdf
Říjen 29, 200915 r Zdravím všechny. V poslední době vidím čím dál tím více Roomsterů, kterým nesvítí ty koncové "céčka" celé. Někomu třeba jenom spodní část, jinému spodní i prostřední atd. Kolik tam vlastně je žárovek v jednom světle ? Tři ? Šest žárovek na dvě koncové světla se mi zdá trochu moc. Jaký mají odběr ?
Říjen 31, 200915 r V Roomsteru jsou 2x5W žárovky na každém koncovém světle. Ale třeba taková OII má 4 potkávačky na jednom koncovém světle (2x3W a 2xdvouvláknovky).
Listopad 2, 200915 r jjj je to tak 2x zarovka v R. a taky uz se mvidel dost lidi, co je maj popraskany. Mno holt to tak casto nekontrolujou.
Listopad 4, 200915 r já podle toho, co jsem odpozoroval, bych řekl, že tam jsou jen dvě Nesvítí vždy jen polovina ... nebo nic:)
Únor 23, 201114 r Mohli by ste mi poradit kupil som si tie led diody namiesto parkovacich svetiel ich chcem dat do fabie a mam taky problem ze nemozem sa dostat a vytiahnut tie stare parkovacky hmm su v takom tunele pristup je velmi zly ako sa to da odtial dostat?Na starej fabie mi to slo bez problemov a v tejto novej mam problem aj ked taham za kable nechce to ist.
Únor 23, 201114 r Myslis za tie kable neutrhnem to?Ci sa to s kombinackami ma chytat ach ani na jednej strane mi to nechcelo ist.
Červen 17, 201114 r máte někdo foto led diod v parkovačkách,nebo našel se tu už někdo,kdo dal u FII ledky do denního svícení?Za 14 dni budu mít FII facelift a chtěl bych to koupit,než ji budu mit doma. A ještě jeden dotaz,FII facelift sportline má už bílé podsvícení budíků? Upraveno Červen 17, 201114 r od nooeell
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.