paraganlukas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zdravim. Mám takový problém. Při startování, většinou ráno nebo po dlouhý době, mi to nechce startovat ve stylu, že držim klíček v poloze startování a nic se neděje,netočí startér, jen cvakne čerpadlo, a pak za chvilku se to roztočí a normálně chytne jak má. jinak to běhá. dělá to jen po učitý době...dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Repasovat nebo vyměnit starter, ale to až po testu jestli je opravdu KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 starter to není. to už mam jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 spínačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 ale že to nejde jen po dlouhy době. pak když to budu startovat 20x za sebou tak to pude, to by spinačka už vynechala.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak co hoši??nikoho niv nenapadá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Napadá, zajeď za někým kdo autům rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paraganlukas Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 to je ale rada.Myslel jsem že tu jsou chytřejší hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Rada je to dobra. To si myslis, ze podla takeho jednoducheho popisu bude mozne zdiagnostikovat zavadu?? Ti co to vedia meraju, kontroluju a podla toho dalej "upravia smer skumania". Moze to byt vela veci. Citim sa nanic, aku chorobu mam a ake lieky si mam dat? To je podobna otazka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan R Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdravim. Mám takový problém. Při startování, většinou ráno nebo po dlouhý době, mi to nechce startovat ve stylu, že držim klíček v poloze startování a nic se neděje,netočí startér, jen cvakne čerpadlo, a pak za chvilku se to roztočí a normálně chytne jak má. jinak to běhá. dělá to jen po učitý době...dik za rady. kámoš měl obdobnej problém u golfa 3 1,6 benzín.. Na otočení klíčkem se sice něco děla, ale nestartovalo to.. v servisu mu řekli, že buď strtér nebo snímač otáček.. Nedalo mu to a zajel e známýmu.. To je sice garážmajstr, ale v autech se vyzná. Kouknul, něco zkoušel a prohlásil, že je to spínací skříňkou.. No byla to pravda.. Musí otočit klíčkem a zatlačit na klíček a strtuje napoprvé. Jinak startoval třeba na pátý otočení.. holt až napopátý se mu zadařilo správně zatlačit na ten klíček, když nevěděl, že chyba je ve spínačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) Mám ten stejný problém jak "paraganlukas". Zjistil někdo příčinu? Dám klíček do polohy startování... chvíli se nic neděje (cca 3 s.)... pak se začne točit startér a okamžitě to naskočí. Další startování už jde hned. Děje se tak když auto stojí přes noc (cca 8 hodin). V menších časových intervalech jde nastartovat okamžitě. Řekl bych, že na to má také vliv zimní počasí (čím víc mrzne tím déle se musí zprvu čekat). Baterie nová Varta 80 Ah. startér nový Bosch.Motor 1.9 Tdi ALH Prosím o radu. EDIT: Ještě jedna věc: když je klíček v poloze startování nic necvakne. Takže cívku na startéru jsem vyloučil. Editováno: 28. Únor 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Schválně se skus zamyslet. Čím myslíš, že to může být? Když jednu závadu jsi vyloučil. Jedině tam máš časový spínač, který sepne až po třech vteřinách . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 O žádném časovém spínači nevím. pokaždé to trvá jinak dlouho +- 1 vteřina. Jedná se jen o první start. pak už to startuje okamžitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Jsem si dělal srandu . Ten čas, to je jen zdánlivě. Prostě otočíš klíčem, jak jsou opálené/unavené kontakty ve spínačce, tak to nesepne okamžitě, jenže ty dál "tlačíš" na klíč a "najednou" to sepne. Jednou tlačíš víc, jednou míň, proto to pokaždé sepne po "jiné době". To, že první start je vždy takový a každý další bezprostředně následující je OK a pak zase po delší "odstávce" to nejde, je normální projev takové závady. Prostě vyměň spínačku, teda stačí jen tu kontaktovou část, je to zatím nejlevnější varianta opravy, a zase bude dobře . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Díky za radu. Vyzkouším, uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.