Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,obstaral jsem si vag com od 409-704.zajima me jaky kabel k tomu sehnat?nasel jsem 2. prvni-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-usb-kompatibilni-s-vag-com-2.htm a druhy-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-com-kompatibilni-s-vag-com-1.htm.

jaky je v tom rozdil?diky za info

jeden je do seriovyhe portu a druhy do USB jinak zadnej rozdil. Kazdopadne se podivej tady do bazaru. Takovej kabel sezenes za 1/3 ceny.

• Autor

diky za info.a je tedy nejaky univerzal aby fungoval se vsema vaga?ja jen ze sem nekde nasel u kabelu napsany nepouzivat s vag com usb.

Kup si tu COM verzi - kdyz ji budes chtit pouzivat pres USB, koupis za 200 redukci usb<->RS-232 a mas vystarano. Take to tak provozuju k plne spokojenosti.

• Autor

diky,sem prave v UK a maj tu docela dobry ceny.jen me jeste zajima jakej verzivag programu pro oc1 99-04?

hoši mám vag 304 a nechce se mi rozběhnout prd Vistama, ani režim kompability nefunguje , není nějaký fýgl jak to rozjet?? pod XP jde normálně

V zalozke kompatibilita si oznacil polozku spravca zariadenia? A pozor na ovladace- nesmu sa ti pri instalaci natiahnut nove z netu, urcite to potom nejde. Musis mat istotu ze instalujes ovladac co bol dodany s kablom.

kde jsi v Uk? kdybys něco potřeboval, ozvi se.. dělám vše..

Nemáte náhodou někdo manuál na VAG COM popř. ostatních programů na diagnostiku O1?

můžete posílát na ka.mi@quuick.cz

Díky za příspěvky

můžu poprosit znovu o tu emailovou adresu??? nějak se mi to vrací

pošlu manual

• Autor

tak panove poridil sem si vag 409,a kabel usb.po spusteni mi to udela pouze test a najde zavady.jiny veci s tim nejdou delat protoze to porad hlasi ze si to mam zaregistrovat a pouzit klic :help: :help: :help: ,dalsi vec je ze mi to ukazalo iso a obdII nekompatibilni. .jeste se chci zeptat ten vag 805 jestli funguje na oci 1999?dekuji vam za pomoc)

Ta 805-ka ti urcite pojde, tiez ju pouzivam na r.v99. Tiez mam aj sadu kabel USB 409.1 + soft.VAG COM 304cz a pri rocnikoch do 2004 uplne postacuje na bezne ukony.

můžu poprosit znovu o tu emailovou adresu??? nějak se mi to vrací

pošlu manual

E-mail je: ka.mi@quick.cz

nemáte ještě někdo nějaký manuál s popisem jednotlivých operací ve VAGu? Třeba nastavení ser, intervalu, aktivace tempomatu....atd...

Díky za příspěvky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.