Publikováno Únor 16, 200916 r Zdarec,obstaral jsem si vag com od 409-704.zajima me jaky kabel k tomu sehnat?nasel jsem 2. prvni-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-usb-kompatibilni-s-vag-com-2.htm a druhy-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-com-kompatibilni-s-vag-com-1.htm. jaky je v tom rozdil?diky za info
Únor 16, 200916 r jeden je do seriovyhe portu a druhy do USB jinak zadnej rozdil. Kazdopadne se podivej tady do bazaru. Takovej kabel sezenes za 1/3 ceny.
Únor 16, 200916 r Autor diky za info.a je tedy nejaky univerzal aby fungoval se vsema vaga?ja jen ze sem nekde nasel u kabelu napsany nepouzivat s vag com usb.
Únor 16, 200916 r Kup si tu COM verzi - kdyz ji budes chtit pouzivat pres USB, koupis za 200 redukci usb<->RS-232 a mas vystarano. Take to tak provozuju k plne spokojenosti.
Únor 16, 200916 r Autor diky,sem prave v UK a maj tu docela dobry ceny.jen me jeste zajima jakej verzivag programu pro oc1 99-04?
Únor 16, 200916 r hoši mám vag 304 a nechce se mi rozběhnout prd Vistama, ani režim kompability nefunguje , není nějaký fýgl jak to rozjet?? pod XP jde normálně
Únor 16, 200916 r V zalozke kompatibilita si oznacil polozku spravca zariadenia? A pozor na ovladace- nesmu sa ti pri instalaci natiahnut nove z netu, urcite to potom nejde. Musis mat istotu ze instalujes ovladac co bol dodany s kablom.
Únor 21, 200916 r Nemáte náhodou někdo manuál na VAG COM popř. ostatních programů na diagnostiku O1? můžete posílát na ka.mi@quuick.cz Díky za příspěvky
Únor 25, 200916 r Autor tak panove poridil sem si vag 409,a kabel usb.po spusteni mi to udela pouze test a najde zavady.jiny veci s tim nejdou delat protoze to porad hlasi ze si to mam zaregistrovat a pouzit klic :help: ,dalsi vec je ze mi to ukazalo iso a obdII nekompatibilni. .jeste se chci zeptat ten vag 805 jestli funguje na oci 1999?dekuji vam za pomoc)
Únor 25, 200916 r Ta 805-ka ti urcite pojde, tiez ju pouzivam na r.v99. Tiez mam aj sadu kabel USB 409.1 + soft.VAG COM 304cz a pri rocnikoch do 2004 uplne postacuje na bezne ukony.
Únor 27, 200916 r můžu poprosit znovu o tu emailovou adresu??? nějak se mi to vracípošlu manual E-mail je: ka.mi@quick.cz nemáte ještě někdo nějaký manuál s popisem jednotlivých operací ve VAGu? Třeba nastavení ser, intervalu, aktivace tempomatu....atd... Díky za příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.