pasat Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 K čemu tam je? Co je za možnost ? Nikde jsem ji nenašel použitou... PS: Děkuji "Harley1006" za foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Dle Etky tam nic jiného nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nic tam nepatri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 na nemeckym foru si tam davali treba dalk. ovladac od vrat apod. .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Já mám pocit, že jsem tam taky kdysi něco viděl, protože na tom snímku byla celá řada obsazená, ale teď když to hledám, tak to nikde nevidím... A jak že vypadá to tlačítko na vrata ? Nemáš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Já mám pocit, že jsem tam taky kdysi něco viděl, protože na tom snímku byla celá řada obsazená, ale teď když to hledám, tak to nikde nevidím... A jak že vypadá to tlačítko na vrata ? Nemáš foto? to nebylo origos. - nevim co tam davali za tlacitko ale to si dodelavali sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak tam by stacilo dat jakekoliv tlacitko, treba od ESP ... to uz je jedno, ale spis by me zajimalo napojeni na ovladac od vrat, ale je to fakt super napad, to bych asi vyuzil, kdyby to nekdo uvedl do stavu funkcnosti....nemam cas to totiz vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) A není tam ovladač originál nezávislého topení? To jsem ještě nikde neviděl. Kdo má a odpoví? Editováno: 16. Únor 2009, autor: pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Tlačítko nezávislého topení je na panelu climatroniku (prostřední kolečko, spodní polovina) Editováno: 16. Únor 2009, autor: F16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 mám takový dojem že fotku tu dával Rosta 1.8 když popisoval svoje auto.. pohledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tady ten tam ma tlacitko domaci vyroby: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 spis by me zajimalo napojeni na ovladac od vrat, ale je to fakt super napad, to bych asi vyuzil, kdyby to nekdo uvedl do stavu funkcnosti....nemam cas to totiz vymyslet Ja bych to asi udelal tak, ze bych vzal funkcni ovladac od vrat a na tlacitko, kterym bezne vrata oteviras bych pripajel dratky od tlacitka na palubovce. Ovladac pak schovas nekde do palubovky. . Jen se asi zkrati vzdalenost ovladani (kvuli schovani ovladace v palubovce) - ale to by se dalo zase vyresit vyvedenim anteny nekde ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Prohledal jsem snad 15 stran s Rosta1,8 a nic. Ale tato fotka je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 pro upřesnění, myslel jsem tlačítko ne nazávislé topení uprostřed prostředního kolečka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ja bych to asi udelal tak, ze bych vzal funkcni ovladac od vrat a na tlacitko, kterym bezne vrata oteviras bych pripajel dratky od tlacitka na palubovce. Ovladac pak schovas nekde do palubovky. . Jen se asi zkrati vzdalenost ovladani (kvuli schovani ovladace v palubovce) - ale to by se dalo zase vyresit vyvedenim anteny nekde ven Dosahu bych se ani tak nebal, v tom problem muj ovladac nema, ale spis to napojeni...rozebrani tlacitka a nejake napajeni plus jak umistit ovladac tak aby nekde vevnitr palubovky nedrncel...asi by se to vyresit dalo, ale ted na to fakt nemam cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Kdybych to řešil pro otvírání dveří tak bych si tam dal ještě jedno tlačítko parkováku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A není tam ovladač originál nezávislého topení? To jsem ještě nikde neviděl. Kdo má a odpoví? Tady do té řady se dává neorigo tlačítko na nezávislé topení. Ale foto Ti neposkytnu, neb jsem ho tam nechtěl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dosahu bych se ani tak nebal, v tom problem muj ovladac nema, ale spis to napojeni...rozebrani tlacitka a nejake napajeni plus jak umistit ovladac tak aby nekde vevnitr palubovky nedrncel...asi by se to vyresit dalo, ale ted na to fakt nemam cas Největší problém napojování čehokoliv na tyhle vypínače je v tom, že jsou jenom pulsní, tzn. že při stisku vyšlou implus, který něco buď vypne nebo zapne, tedy tam není stálý proud jak u obyč vypínačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No to by plne vyhovovalo na ty vrata, protoze ty se take ovladaji jenom impulsem a nic vic netreba. To tlacitko parkovaku by asi vyhovovalo nejlepe. Ma nekdo predstavu kolik takove tlacitko kostuje? Na jare bych se do toho mozna vrhnul a spachal to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Nemam v ETCE ceske ceny, tak at se nekdo podiva ... 1Z0 919 281 A Edit: Jinak skodovka ma celkem 5 takovyhle tlacitek: ASR (1Z0 927 133 A) ESP (1Z0 927 134 A) Parkovaci asistent (1Z0 919 281 A) Tlak v pneu (1Z0 927 127 A) Airbag spolujezdce (1Z0 919 235 B ) Editováno: 22. Únor 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Airbag spolujezdce neni tlacitko ale jenom svetylko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) 1Z0 919 281 A 3X1 285Kč 1Z0 927 134 A 3X1 Spinač ESP 491Kč. Editováno: 22. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak to je celkem v pohode cena za ten parkac, mno uvidim, asi objednam, kdyby se nahodou nekdy uvolnila minutka casu, tak se do toho vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Si na jedno předělám asi to NT, pokud to nedám tam co se dává origo do kolečka. A btw na co je to tlačítko ASR? Když je auto bez ESP jen s ASR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Presne tak pokud nemas ESP tak je tam aspon ASR a to se da take deaktivovat. Muj otec to ma napr. ve fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.