Prema1 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Chip asi nemám. gumy mám normal, tuším 205/55/16? (2,3atm) turbo-nevím co myslíš.. olej to nežere a zátah turba jako je.. Ale kolik tlačí nevím jezdím do 100kmh , někde třeba 140 ale to není pořád. Já nevím jaký je kéd motoru, je to 2006 A soft taky nevím jakej je, netuším kde to zjistit. Nezjistí to kámoš přes VAG nebo jak se to jmenuje? A ta spotřeba celkem souhlasís PP. Na plnou nádrž (až to teklo víčkem ven) tak jsme ujeli cca 650km s kolama na střeše. Ale to byla dálka a do 100kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Ale tomu uz se nerika jezdit. to se spíš plížiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Já měl nejmíň 4,7 l /100km a to jsem nebyl ani brzda provozu, samozřejmě na okresce, naopak nejvíc po městě, ale to jsem na to opravdu šlapal bylo 7,6 l /100km, víc ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Dneska jsem jezdil po městě do 60kmh, vytáčel do 2000ot a spotřeba 9,8l. Chci se zaptat jestli v okolí Žatce, Loun, atd. není nějaký člově znalý věci který by se mi na tu Oktávku podíval a třeba ji napíchnul a zjistil co s ní je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 (editace) Já umím jezdit i za 4.8 A zas takovej problém to neni se tam dostat. to umi kazdy, kdyz jedes o 4 hodine v nedeli rano po dalnici z Ostravy na Brno, das si 5 stupen a zapnes tempomat na 2000 otackach tak mas i min a to dlouhodobe, ne jenom par minut... (cesta liduprazdna a idealni jizdni podminky) Editováno: 24. Září 2010, autor: paldous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casye 4X4 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Tak pokud je jen nakrmili tak jak je možný že to pomohlo?? Mě 77 přehráli a cukání je pryč, to je slušnej výsledek nato že upgrade neexistuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casye 4X4 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Tak pokud je jen nakrmili tak jak je možný že to pomohlo?? Mě 77 přehráli a cukání je pryč, to je slušnej výsledek nato že upgrade neexistuje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Koukám jak blázen, jaký numera vám píše palubák já jezdím v průměru okresky za 5,6 a dálnice Brno - Olomouc tak za 6,0 a to jedu tak 130km/h tempomat a to na kolech 225/40 R18 ze Supa II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Já umím jezdit i za 4.8 A zas takovej problém to neni se tam dostat. No jestli to bereš podle PP tak ten zkresluje spotřebu o 0,2-0,8 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 to umi kazdy, kdyz jedes o 4 hodine v nedeli rano po dalnici z Ostravy na Brno, das si 5 stupen a zapnes tempomat na 2000 otackach tak mas i min a to dlouhodobe, ne jenom par minut... (cesta liduprazdna a idealni jizdni podminky) Tak takovou cestu sem ještě nejel, tu spotřebu mám po okreskách, třeba z Příbrami do Hořovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 No jestli to bereš podle PP tak ten zkresluje spotřebu o 0,2-0,8 litru No to je jedno, ukazuje mi to tolik, já odpovídal na dotaz že jemu to ukazuje osm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 OII Combi 2005 225/40/18 a jezdím za 9, moc to nešetřím...a vůbec to neřeším...je tam chip, jede to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 to 'Milhausek': 9? To máš TSI, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 mne palubák od nova ukazoval o 0,7l menej ako skutočne. inak ja jazdím za 6,2reálne teraz takže spotreba taká môže byť. Palubák sa dá upraviť VAGom nieje to nič zložité. ako sa to da upravit VAGom ? Mne ukazuje 5,0 ale realne mam spotrebu okolo 6,0L/100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 to 'Milhausek': 9? To máš TSI, ne? 1.9TDI, hybrid turbo, vstřiky, soft, jednohmota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 ako sa to da upravit VAGom ? Mne ukazuje 5,0 ale realne mam spotrebu okolo 6,0L/100 km. taky by mně zajímalo jak se to dá upravit vagem.. porad nám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 jde udělat korekce spotřeby v budíkách - přizpůsobení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) nieco podrobnejsie ? Ako upravit hodnoty ??? Typujem, ze 17 . pristrojova deska, prispusobeni a tam Kanal 3. mam tam 100%, ked mi ukazuje 5l a spotreba je 6, mam to zvysit ?max je podla popisu 115% ale a rozdiel je 20%. ?? Editováno: 7. Listopad 2010, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Tak mám zase problém.. Mechanik se svezl s mojí OII 1,9TDI 4x4 2006 a řekl že nejede.. že je to lenochod. Tak si vzal noťas do auto, zapojil a jelo se. Říkal mi jak mám jet, někdy plnej, někdy volně. Pak mi ukazoval nějaký graf a tam mi ukázal že váha je dobrá, turbo prej tlačí jak nový, ale auto nejede.. Nějaká rada? Slyšel jsem i o případu že byl ucpanej vejfuk. nebo třeba vyčistit EGR? A nebo to tak má prostě jet a mi hledáme chyby kde nejsou :-D Jede to hůř než Fabia 1,9TDI.. Může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 pravdepodobne to bude tim pohonem (4x4), je to asi jinak postelovane oproti predokolce, dokonce je tusim jiny staly prevod v prevodovce, vic do tezka se mi zda, cili kdyz diagnostika vse ukazuje ok tak bych do toho nevrtal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Fabia je každopádně živější. OII v 1,9 je opravdu jak jsi nazval lenochod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Tak to jsem rád že to slyším.. :-) Já už vymýšlel nejhorší scénáře.. Oproti fábce to nemá ten švih, je to spíše traktorový průběh jízdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Navíc 4x4 je snad ještě o 100kg těžší než klasická O s pohonem předku, to prostě musí být znát na dynamice vozu. Zrychleni 0-100km/h : O2 4x4 12,9s O2 11,9s F1 11,5s Editováno: 17. Listopad 2010, autor: HTP 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Ano, vozíme sebou 100kg neviditelného chlapa v kufru Nicméně jestli jsi chtěl něco živějšího, tak sis měl sehnat TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Pomůže chip, ale o tom psáno v jiné sekci. Jestli tě to uklidní, tak jsem řešil podobný případ. Žena vyměnila F1 za O2 77kW a první její slova byla,že oproti F1 je O2 lenivější. No a po chipu klid a spokojenost v domácnosti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.