Září 24, 200717 r to ne, oni se mi Porschaci maximálně věnujou a když jim tam to auto budu s timhle problémem dávat, tak budou měnit ŘJ a vše okolo co pujde i když už jsem mimo záruku. já proti nim nemuzu říct jedinýho křivýho slova a rozhodně nebudu psát do bolky, že si neví rady. navíc mi to nějak nevadí, zvyknul jsem si, chladí to, tak to neřešim
Září 25, 200717 r Mám pro Tebe řešení!...prodat Octávku a koupit Audi S6...Co Ty na to?Dobrej nápad,ne?
Září 25, 200717 r no jo, to je skvostnej nápad a jak jste s tatíkem dopadli s tou reklamací na nevyměněnej olej ? To by mě docela zajímalo.
Září 26, 200717 r Kluci,kluci!...Vy mě pěkně zlobíte Dopadlo to tak,že se k tomu postavili čelem a vysvětlili tátoví,že ten olej do TDi je prakticky po ujeti párset metrů černý.Dopadlo to dobře ale ze začátku jsme byli pěkně vystrašeny,že něco podobného se muže stát v autorizovaném servise.
Září 26, 200717 r na to jste tam nemuseli jezdit, ne ?! Myslím, že jsem nebyl sám, kdo ti to říkal. Ale jo, sichr je sichr. Ale měli jste začít tím testíkem a bylo by to jasný hned.
Říjen 4, 200717 r Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám. Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká.
Říjen 5, 200717 r Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám.Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká. Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru....
Říjen 5, 200717 r Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru.... I když pocukávala?
Říjen 5, 200717 r Mám sice MR2007, ale pociťoval jsem to také. Řekl jsem to firmě, která se mi o auto stará a když teď měli auto u sebe, tak to prý zařídili. Byl jsem dneska v autorizovaném servisu kvůli drobnosti a chtěl jsem požádat, jestli mohou ten SW zkontrolovat, jestli tam je skutečně ta nejnovější verze - buď tam nebude, nahrají mi to a nezaplatím nic, nebo tam bude a zaplatím diagnostiku. Pěkný zloději, když jde o něco, co si člověk nemůže zjistit sám.Takže teď nevím, jakou verzi tam mám, ale zatím to necuká. Pokud máš 2007,tak nic neřeš a bud v klidu.........je bez cukru.... verze (MR2007) a taky pocukávala a SW už byl údajně novější z výroby Teď už měsíc odcizená : (((
Říjen 17, 200717 r vim, ze tu je milion temat na chipovani, ale nenasel jsem zkusenosti, ci nazory na chipovani u 77kW verze 4x4. Je tu nejaky vlastnik co si nechal nachipovat ctyrkolku, o kolik zvedl vykon, jak to ma dlouho a nejake negativa? Diky za nesmazani
Říjen 17, 200717 r přijeď a uvidíš vis, ze pocitam s Tvoji nabidkou , jen mam trosku obavy, aby nebyl problem s tou haldex spojkou a na kolik to rozume zvednout
Říjen 18, 200717 r Cosby má pravdu čip s Haldexem nemá nic společnýho, čip ti pomůže s větším citem dávkovat plyn v nízkých otáčkách protože maximum kroutícího momentu se zvýší a posune do nižších otáček a budeš se lépe rozjíždět hlavně na sněhové břečce apod.V sekci OI motor se teď bavíme o ježdění s 4*4 na sněhu,OII má sice ESP ale platí to pro ni v byť možná menší míře také.
Říjen 29, 200717 r Já mám problémy s cukáním po chipu - při náběhu turba do max plnícího tlaku, 3x jsme přeprogramovali mapu tlaku turba a pořád stejný cukání! Akorát v jiných otáčkách, prej je viníkem DPF ??? Upraveno Říjen 29, 200717 r od kodl
Říjen 31, 200717 r U 77kw motoru po chipu jednomu ze 4 kusu aut zacne klouzat spojka.Proste je to velmi slaby clanek techto motoru. Borci, netušíte někdo zda li má OII 4x4 77kW stejnou spojku jako předohrab se stejnou motorizací, nebo se dává na šestikvalt stejný typ jako pro dvoulitr? Chci si tu mršku nechat chipnout u Cimbu a mám strach, že spojka půjde brzy do kytek.
Říjen 31, 200717 r kdo se bojí nesmí do lesa.. No právě, s prokluzující spojkou se do lesa nedostanu Upraveno Říjen 31, 200717 r od Trocken
Říjen 31, 200717 r ale dostaneš, ona klouže až na vyšší kvalty, takže na dvojku můžeš v pohodě lítat mezi stromama
Listopad 19, 200717 r nevim, ale za ty prachy bych se asi poohlížel po origo převodovce někde na vrakáči.
Listopad 20, 200717 r chlapi nevíte při kolika nalítaných km.se má měnit rozvody na 1,9 tdi 77kw 4x4 lol lol lol
Listopad 20, 200717 r tak an klasický 1.9 tce po 120tis km, takže předpokládám, že u haldexu to bude to samý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.