Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

Chlapi potřeboval bych radu,mam Fl Octavii r.v.2010 16.TDi,dovezenou myslim Belgie.Vybava:el.okna,alarm,deštak,světelnej senzor,tempomat,klimu manual,maxidot,a dal nevim.Jde mi oto ze nejdou vůbec spustit svetla v mlhovkach,urceny pro denni sviceni.Dneska mel kamarad na servis 1.6 Tdi,tak skopiroval kod v karkulačce(jestli to rikam spravne),a nahral ho me,ale dela to bordel.Sice zacli sviti ty svetla v rohach,ale vypinac musim mit v poloze 0,a kdyz chci hlavni svetla tak musim prepnout na auto.Je to tim ze ten kod je z auta ktery nema destak,ani asi svetelnej senzor,a ani ctyrpolohovi vypinac svetel.Dekuji za kazdou radu.

Vloženo

Prosimte jak to myslis nebezpecny?Mame zalohovany puvodni kod,ale kdyz ho tam dam tak si myslim ze se mi to vrati tak jak to puvodne bylo,ale zacal jsem to resit kvuli tomu dennimu sviceni.

Vloženo

Chcete nákódovat základní funkci, která je na internetu jasně popsaná, pokud kamarád používá VCDS a Lcode kalkulačku, tak to stačí jen naklikat ten váš problém je v tom, že v tvém kódování není použito DRL.

Vloženo

Ano používá VCDS a Lcode,takže jestli tě dobře chápu tak stačí v mém kódu co máme uložený dopsat DRL a bude to fungovat?Jsem lajk,tak se nezlob jestli to pišu špate.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Dokázal by mi někdo poradit?Chtěl jsem si taky zapnout denní svícení mlhovkami podle návodu ale zjistil jsem,že v bytu 17 prostě žádné možností nemám. Znamená to,že to moje jednotka neumí? Mám O2 2004.Dekuji za rady.

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj, mám problém s denním svícením u moji Oct II Fl 09. Asi jsem si překodoval jednotku a vše mám Ok, ale denní svícení (vedle mlhovek) mi prostě nejede. Nevím jak to dokodovat zkoušel jsem různě... Poradí mi někdo co s tím? Díky :)

Editováno: , autor: Ballas

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...