cosby Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak nám to BadyS ku-va pěkně vytuneloval.Za zálohy si jede do Itošky.Hrrrrr na něj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A já jsem Badymu říkal, že to razítko z brambory má vyřezat pořádně....že to každý hned pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 BadyS: bude kromě pivka na čepu i kofola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Bude...když jí miluješ, není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renďas Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To máš strach že bys tropil nějaké hlouposti v delíriu kdybys zůstal přes noc ??? Noční zábava v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Ahoj ludi:) tak jak tady ctu jsou vitani i novacci,takze doufam ze mi zbyde nejaky ten flicek na parkovisti abych se mezi vas vlezl.Bohuzel to vidim jen na otocku,ale jizdu si nenecham ujit:)uz se moc tesim. Editováno: 15. Duben 2009, autor: grief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nazdar bando, nezapoměňte, že měsíc uteče jako voda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 To si piš Jenom smáznu v podpisu ty tři akce před tím a jsme tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nazdar bando, nezapoměňte, že měsíc uteče jako voda . Bych rekl ze jeste rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Taky se na vám přijedeme podívat i s nocíDrapek+ Martines(kámoš) Proč nepřijedeš na minibike a hlavně nechej doma aktovku, ať nevypadáš mezi dospělýma tak blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak jsem byl kouknout zda to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 MAROŠ.....ZATÍM TO STOJÍ, ALE NEVÍM JESTLI TOMU BUDE TAK I PO NAŠEM SRAZU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 blbouni :smich: no už se to blížíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juki Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Šlo by se ještě přihlásit? Jinak psal jsem mail autorovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Jasně, že šlo....není žádný problém, jen dej Badymu trochu času, má toho teď hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Juki: právě jsem ti na mejla odpověděl, bohužel mě tvuj email spadl do spamu takže odpověděno až teraz Jinak Jeneburg hlásí navýšení o 1 osobu :-D bere celou rodinu :-)))))))))))))) kdo dál mazáci se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Už se to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nazdar bando, ještě pořád tam chcete jet ??? Už jen 12 dní...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No po minulých třech weekendech začínám přemýšlet o tom, že bude lepší se tam nechat dovést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 HOŠI, TRÉNOVAT JE POTŘEBA BO JAK SE ŘÍKÁ.......BEZ TRENINGA NIMA ŠAMPIONA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já bych se také nezávazně chtěl připojit už jsme dlouho nikde nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Hoši tak doufám že se to vyprší tento víkend jak je hlášeno a my budeme mít azuzo Jinak kdo uvažuje, určitě dojeďte stále jsou volná místa na nocleh a připadně občerstvení na hotýlku, tak stačí napsat SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 takze srazovka je hotova, v pondeli pujde do tisku, snad se bude libit Co se vzhledu a designu tyce, tak se nechte prekvapit Jinak pocasi se ma lepsit uz od zitrka a dalsi tyden ma byt hezky,tak se mame na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jak "snad" - musí Počasí by mělo být super tak to musí vyjít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.