blondakxxx Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já s tím Tescem počítám a viděl bych odjezd na 8:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 A pojedem přes ten Šenov? Jinič čas v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 takze ja se musim omluvit panove, jelikoz nestiham, tak dorazim pozdeji, nevim tedy jak pozdeji, ale asi spanilku nestihnu, leda bych se k vam nekde pridal cestou Nebo na vas pockam na boude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Další položka splněna a jsem připraven Design by S-talker Ted to jen vystříhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Pěkné BadyS. Pěkně tam pózuje Stormova oktule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Storm to vyhrál koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čuste.... sice sem se nepřihlásil, ale pokud by vám to nevadilo přijedu se na vás podívat před tou spanilou jízdou mám to v podstatě přes kopec tak dorazím a se mnou se ukáže i Sergej_3 se svou FaBiO TuNiNg tedy ovšem pokud Vám to nebude vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 OK TAK ČUS ZÍTRA V 8 U TESCA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 čuste.... sice sem se nepřihlásil, ale pokud by vám to nevadilo přijedu se na vás podívat před tou spanilou jízdou mám to v podstatě přes kopec tak dorazím a se mnou se ukáže i Sergej_3 se svou FaBiO TuNiNgtedy ovšem pokud Vám to nebude vadit Jasan doražte se Sergejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 kdyby něco volejte 604858434 - můj number Jinak jak sjedete do Frýdlantu pojedete po hlavní, projedete kruháč rovně a pak před železničním přejezdem se dejte doleva a hurá pořád nahoru až k nám, nás už pak nepřehlédnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) kdyby něco volejte 604858434 - můj numberJinak jak sjedete do Frýdlantu pojedete po hlavní, projedete kruháč rovně a pak před železničním přejezdem se dejte doleva a hurá pořád nahoru až k nám, nás už pak nepřehlédnete díky za popis trasy , já to tam znám jezdím do rajské boudy občas na kole z kozlovic, někdy až nahoru na bezruč, je tam bazén ze slanou vodou, celkem paráda se sergejem který je z ovy sme domluvení že se střetnem ve frýdlantě takže v poho.. zdar zítra už se těším Editováno: 5. Červen 2009, autor: marsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak do prdele v kolik je sraz toho Havirova ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Taky se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) 8:00-8:29 přijezd na parkoviště k Tescu 8:30 odjezd trasa http://www.mapy.cz/#x=142216192@y=13469081...24%2737.101%22E Co vy na to?? Editováno: 5. Červen 2009, autor: blondakxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) jj,taky si myslim..... Editováno: 5. Červen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jj to by šlo tak zítra chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak ... v kolik je sraz toho Havirova ??????? Ale jestli nemáš s kým jet tak přijeď za mnou a Ol@fem na osmou na Rohlenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Teda Lado,to je slovo chlapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Kdo jede z Havru ? Neznalek Pepino ? Razty Petrs Sliva Blondakxx Maros Editováno: 5. Červen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Teda Lado,to je slovo chlapa Dvě hoďky dolů, sváča na mekáči a hned zase dvě hoďky zpátky - to jde na zahřátí auta, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ok budu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Dvě hoďky dolů, sváča na mekáči a hned zase dvě hoďky zpátky - to jde na zahřátí auta, né Nemam strelu jako ty,mam trktorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jede nekdo od Brna ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 jede nekdo od Brna ??? Já s Ol@fem. Jsme domluveni po osmé ve Slatině na AVII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já s Ol@fem. Jsme domluveni po osmé ve Slatině na AVII. to je na nas brzo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.