kadett Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 Mám možnost koupit 1.4 mpi fabku,která má najeto něco málo přes 200tis.Na co si mám dát pozor a co vše zkontrolovat před koupí?Díky Citovat
Standis Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 tak takovou bych si nekupoval. zaleží kolik máš peněz a myslím, že se dá sehnat s méně km Citovat
Kubiik Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 tak ja si myslim, ze zalezi docela na tom, kolik se toho vymnenovalo. aby si ji nekoupil a nemusel do toho nasypak hafo penez Citovat
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 po tolkych km uz moze odist hocico a hocikedy. Citovat
kadett Vloženo 3. Březen 2009 Autor Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Je to od táty z firmy,staráno o to bylo v autorizovaných servisech a nešetřilo se na opravách.Ještě jsem ji neviděl,ale ptám se dopředu na co koukat radši. Editováno: 3. Březen 2009, autor: kadett Citovat
houmr Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 ked je to s firmy tak je dobre vediet v prvom rade ako sa k tomu chovali ludia co na tom jazdili. Citovat
Wittmann Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 záleží kdo a jak na tom jezdil. Naše firemní auto jezdí hlavně kratší trasy a střídá se na něm asi 10 lidí, a to je neštěstí. Na opravách se také nešetří, protože to by auto nejezdilo vůbec. Nejde ani tak o to, že "se" něco porouchá, ale že "to někdo" rozbije svým nešetrným přístupem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.