piskot Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Zajimalo by me jestli ma nekdo v FII nebo Rumu autoradio Swing z faceliftove oktavky. Jestli to jde kus za kus nebo se musi neco udelat?? Jde k tomu pripojit zesilovac?? Jaka je spokojenost s radiem. Designove se mi libi, videl jsem ho ted namontovane v FII na Zeneve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak kdyz je z okty, tak urco prevodnik ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já to taky viděl na webu ze studie FII RS, ale zajímalo by mě, jak byl řešení LCD od Climatoronicu, ten je přece zelený s Swing má černobílý ve stylu MAXIDOT,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) jj mělo by to tak být. To víš studie nesvítila tak to určitě nikdo neřešil. A kolik tak stojí ten převodník?? Editováno: 11. Březen 2009, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Hmm, njn...tak uvidíme...kdyby někdo vyřešil to LCD ke klima ,tak by to bylo super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No bohužiaľ žiadne rádio z OIIFL do FII nedáš - problém je ten, že sa tam nezmestia! Rádiá majú totiž úplne iný rozmer, sú širšie a zároveň majú menšiu výšku. Pozri prílohu, je tam Swing z OIIFL a vedľa Swing zo štúdie FII. Verím tomu, že s faceliftom FII sa rádio Swing aj Bolero do FII dostane oficiálne. Zatiaľ zostáva jediná možnosť, použiť do FII Bolero z SII, už to tu niekto robil - netuším ale, ako poriešiť, aby fungovalo zobrazovanie parkovacích senzorov a takisto či funguje ovládač pod volantom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Aha, takže to znamená že Bolero v SII a OIIFL je jiné? proč to škodovka vymýšlí tak složitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Áno, s Bolerom v OIIFL a SII je to podobné - funkcie rádia sú identické, ale je iný rozmer a dizajn predného panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A joo. Mas pravdu. Diky moc za upozorneni. Budu se koukat po necem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Bolero v Roomstru nezobrazuje senzory,podvolantové ovládání funguje stejně jako s Dance včetně ovládání telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Ahoj Zobrazují se u tohoto rádia senzory na couvání? Rommster 1,2 TSI 63KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betko Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 (editace) Ano zobrazuje senzory. Editováno: 11. Červenec 2010, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Chcel by som poprosiť o pomoc. Nemá niekto vodítko pre kódovanie autorádia Swing? Mám ho vo FII a potreboval by som ho nakódovať na použitie so Sound Systémom. Neviete niekto poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majbo Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 je zde někdo, kdo do Fabia II nebo roomstera rámeček radia SWING ale verzi ze Superba ? Rámeček je leštěný, dva nápisy navíc a lemo vaný chromem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shein Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 (editace) zdravim potrebujem helfnut kupil som do 2jkovej fabie pred faceliftom rok vyroby 2008 autoradio swing a nejak vypina po 30 minutakch, neviem ci sa da prepojit panel aby ukazoval cas a teplotu Editováno: 9. Duben 2011, autor: shein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Pravdepodobne je problém Fabia II predfacelift s CAN 1.6 a SWING s CAN 2.0, preto neukazuje čas a teplotu, to SWING číta z budíkov a nakoľko nekomunikuje tak sa po 30 min vypne. Pravdepodobne budeš potrebovať prevodník CAN 1.6 => CAN 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN-roomik Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Radio Swing se vypína po 30 minutách když, je zaplé bez klíče v zapalovaní. Tudiž si myslím, že postřebuje signal od klíče, že je v zapalovaní. To může být rozdíl i v CAN1,6 a CAN2,0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 (editace) Radio se má vypínat citace z návodu. Zapnutí a vypnutí přístroje – Krátkým stisknutím ovládacího knoflíku se přístroj zapne, resp. vypne. Vytáhnete-li klíč ze zapalování, když je přístroj v provozu, přístroj se automaticky vypne. Přístroj můžete stisknutím ovládacího knoflíku opět zapnout. Při vypnutém zapalování se přístroj přibližně po hodině automaticky vypne (ochrana akumulátoru před vybitím). Jestliže vypnete rádio vytažením klíče ze zapalování, po zapnutí zapalování se opět zapne. Editováno: 16. Duben 2011, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 (editace) Pokiaľ nie je komunikácia na CAN po cca 30min sa riadiace jednotky uspia ak si dobre pamätám, zrejme to platí aj cez swing (RCD310). Možné riešenie je použiť simulátor CAN-u, alebo prevodník 16=> 2.0, prípadne použiť rádio dance (RCD300). Pokiaľ má zobrazovať teplotu a čas, tak prevodník bude nutný, nakoľko to Swing číta z budíkov cez CAN 2.0. Editováno: 16. Duben 2011, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Radio SWING cita cas z budikov? Nie budiky z radia (snad má cas podla RDS)? Akoze v roku 2011 je este stale potrebne nastavovat cas manualne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Já myslím, že rádio čas nečte z budíků, jelikož se mi stalo,že jsem měl rozdílný čas na budících a rádiu. Jinak mě se také vypíná cca po 30 minutách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Kluci potřebuju poradit, mám v Roomu origo Cruise a chtel bych to vymenit za radio Swing, mám možnost koupit z yetiho rok 2011.Bude mi to pasovat?Moc děkuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 (editace) Pitris bude pasovat akorát mechanicky. Cruise je pro předfacelift. auta.... budeš mít problém s komunikací se zbytkem auta spínačka, parkováky, atd.... nebude se vypínat po klíčku , bude samo vypínat po 30 min, neb nebude usínat a bude vybijet baterku atd... viz předchozí příspěvky P.S. a bude Ti chybět jedna anténa Editováno: 5. Říjen 2011, autor: Jikra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StunaT Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 DORÝ DEN, POTŘEBUJI PORADIT, JAK ZAPOJIT SWINGA DO FABIE 2fl. V AUTĚ MÁM VYVEDENÉ KLASICKÉ ISO KONEKTORY, ANTENU A ZELENOU KOSTIČKU S DVĚMA DRÁTKY. BUDE MI STAČIT KOUPIT : Můj odkaz ? KOUPIL JSEM RADIO PO NETU, ALE NENÍ NA NĚM SCHEMA ZAPOJENÍ CO KAM. NEMĚL BY NĚKDO TO SCHEMATKO? DNES JSEM PROMĚŘIL TEN NAPÁJECÍ ISO KONEKTOR. NA 4, 5, 7 JE TRVALÉ NAPĚTÍ. JE TO V POŘÁDKU? NERAD BYCH VYPÁLIL RADIO. A CO S TOU ZELENOU KOSTIČKOU? KAM JÍ STRČIT? BODLA BY MI FOTEČKA, JAK TO MÁTE NĚKDO ZAPOJENÉ DO RADIA. CO SE TÝČE ANTENY, BUDE MI STAČIT TOTO: Můj odkaz ? DLOUHO JSEM TU NA FORU HLEDAL. ALE ZAPOJENÍ SWINGA NENAŠEL. TAK SE OMLOUVÁM, POKUD JSEM HLEDAL ŠPATNĚ. DĚKUJI ZA ODPOVĚDI. TOMAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Zajeď si do značkového servisu Škoda, tam Ti ho během chvíle zprovozní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.