Přejít na obsah

Kdy přezouváte?


AMartyn

Doporučené příspěvky

.Viki:pokud se v useku,kde tato značka platí nemusíš pohybovat mužeš dát letnáky kdy chceš... ;) což v našem okolí je u nás kopec,žaclík no a pec,malá upa..to je jasný.. :)

K nám jsou značky na všech příjezdovejch cestách tak se budu muset podřídit. Nebo jí v noci sundám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to nijako neobhajujem, ale myslim, ze s trochou uhladuplnosti a s uvedomenim si, ze su tam letne sa to da zvladnut - na nizine u nas..

ale za ten pocit mi to stoji - uz ma mimochodom aj tento rok pristihla matka ako som sa pri rannom zhone a ceste do prace pristavil pri aute a s priblblym usmevom som na tie kolesa a auto zizal - detska radost(a mozno blbost) robia svoje.. :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj přátelé okřídleního šípu,

já, letos zimní nepřezouvám. Je to proto, že mají již pod 4.mm a přez léto je dojedu. Byly dobré Dunlopy. Na tu příští zimní sezónu mám již připraveny Good yeary. Navic v srpnu jedu do Krkonoš na dovolenou a byl bych nerad, kdyby mne tam zaskočil sníh.Mnoho kolometrů bez nehod a poruch Vám všem přeji. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já přezul na liťáky na sraz RS clubu a zatím zimní nevracel a jezdí se vpohodě. Ale jak jste psali, zima ještě neskončila a příští týden se ma ještě ochladit takže zimáky jsou vpohotovosti v garáži. Auto na hever a za 20 min je přezuto... Pokud teda bude třeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...