Přejít na obsah

Pracovní prostor v zaměstnání - foto


krozo

Doporučené příspěvky

taky se přidám, je to tak trochu kancl, ložnice, obývák, někdy kuchyň :)

:palec2::palec2: znám dost sobře tuhle dřinu,leckdo si myslí "řidič,hovno dělá jen točí volantem" ale opak je pravdou,dřina dřina dřina,na papíry témeř vejšku,hlavně dřív na čárách,lifršajny,cmr a pod sračky,člověku šla hlava kolem.a jak jezdíš vnitro nebo mkd?a co je to za siláka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dneska jsem pěkně vymrznul v práci. Byl jsem instalovat a oživit analyzátor na volný chlor. Místo instalace 8m pod povrchem zemským, teplota lehce nad nulou a všude voda... Takže dneska docela peklo. Skoro 600km za volantem a k tomu asi 6 hodin v mrazu a mokru.

EDIT:Přidávám foto. Dneska mi klient potvrdil telefonicky, že chodí jak víno :) Kdyby jste někdo potřebovali třeba měřit volný chlor jako je tahle aplikace na obrázku, tak tenhle mrňous, nejnižší řada vyjde ceníkově na cca 250tis. Tahle nejnižší řada je jen ve standartním provedení, vyšší řady jsou výhradně stavěné na klientovu aplikaci.

Jen kdyby náhodou, tak děláme on-line analyzátory na zakázku pro libovolný chemický parametr, kde se dá použít metody: titrační, kolorimetrické, ISE nebo voltametrické. Umíme zkopírovat klientovu laboratorní metodu. ;)

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já sem dát fotku z mýho pracoviště a někdo na to přijít tak mám asi padáka :-D a to dělám jenom ve škodovce, jinak kdyby někdo přijel na exkurzi, tak hala M13, většinou v tom novým přistaveným kousku a tam se snažim na scouty nějak šikovně nalepit ty lemy a prahy a nebo přidělat křídlo na RS :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

příští týden se podívám přímo na primární okruh jaderné elektrárny, respektive přímo k reaktoru. Bude v odstávce, tak je to jednodušší se tam dostat, není potřeba tolika papírů a hlavně projít školením atp. Pokud to bude možné, udělám foto, ale obávám se, že se všechno musí odkládat a fotit se nesmí. Na vstupu je tvrdší kontrola jak na letišti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...