garny Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj všem.. tak konečně očekávání se stalo skutečností... tak jsem se stal otcem výrobní data: ... 10.3. ve 20.10 hod se narodil malej automékanik petřík... váha 3,8kg,a 52 cm velkej... zatím jenom křičí ale to se časem vypiluje... všichni jsme v pohode a už se těším až budou doma a pořádně se nevyspím děkuji předem za gratulace a peněžné dary můžete posílat na mé známé konto péťa .. . myslím ,že na velikonoční besídce se už všichni uvidíme a somozřejmně to i zasloužile zapijeme ... snad.. tak zatím díky.. něco málo foto... sem nestačil ani fotit ... každému jen mohu doporučit tento zážitek... dneska to vylepším.. to foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Velká gratulace! Mě to čeká v září!!! Tak ať jste všichni zdraví a Péťa Vám dělá jen radost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Malej šampion! Velká gratulace, at se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 velka gratulace tatuldo, at si toho poradne uzjies <;o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak tenhle špuntík nám bude mekánikovat auta?Paráda a samozřejmě velká gratulace,ať je zdravej a přináší je štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Co to je ? To tedka dava Skodovka ke garanckam ? Congrats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Co to je ? To tedka dava Skodovka ke garanckam ? Congrats to se nedává... to je noví zaměstnanec... sice malej ale šikovnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Gratulace....už šetři na auto pro prcka.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 to se nedává... to je noví zaměstnanec... sice malej ale šikovnej.... a pracovat bude jen za stravu a plínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hodne zdravi a stesti cely Tvoji rodince! R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Gratulace! Dětská práce je nejlevnější (Ale nesmíš do toho počítat plínky a sunar) Něco pro inspiraci: http://www.biker.cz/motovideo/kacenka-a-r1-416/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hlavně že jsou oba v pořádku , mamča aj malej a že jim přeju jen samé pěkné věci, Péťo a tobě pevné nervy po dobu asi tak dvaceti let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Gratulujem a želám veľa zdravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 no tak samozdrejme i ja se pridavam ke gratulacim a vse ostatni jen dobre!!!!! -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Taky velika gratulace a hlavne hromadu zdravicka! A poradne to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Peťo obrovská gratulace, spoustu štěstí a zdraví všem třem a mockrát díky za SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tebuch, ani jsem nevedel ze cekate a najednou je na svete! Moc gratuluji a preji HLAVNE ZDRAVI VSEM! Me to ceka do 14ti dni cca... Taky BOY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ja jen cekam kdy ji das vetsi turbo, trysky a chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 gratulace pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Gratuluju moc, u nás čekáme holčičku koncem dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Garny: Velká gratulace a pořádně to zapij. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Také se přidávám ke gratulaci!!!Ať dělá jen samou radost!!Já už to mám za sebou a máš jmenovce jako mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 tiež gratulujem, a prajem všetko naj. Aj nás to čaká v Júni(Červnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Slysel jsem neco o male porodnosti... to je vsak asi minulost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.