Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdraví mám fabku 1,2 40 KW a dnes sem ráno nastartoval rozjel se a po chvíli mi motor začal cukat a vůbec netáhnul jako by tam nešel benzín nebo co po chvíli mi to skoro chcíplo a nereagovalo to na přidávání plynu, když sem sundal nohu z plynu tak se to zas chytlo a jelo to ale jen chvyličku pak když sem přidal tak zas jeko by to šlo jenom na dva válce, na volnoběh je to v pohodě i když přidávám plyn na plno tak v pohodě ale když se rozjedu tak po chvýli zas, nevím čím to je. radili mi že je to možná palivový filtr, ještě sem ho neměnil a mám už 110 tisíc

Vloženo

Nejsem odborník, ale dle mě to má na "krku" zmiňovanej palivák a vzduchovej bych taky skontroloval, když už víš, jak je ten servis "spolehlivej"....dokáže taky udělat pěknou neplechu ;) Jináč by to taky mohl mýt na svědomí benzín - nebereš nějakej pod rukou?

Vloženo

To bych svýmu broučkovi neudělal, jezdím na SHELL nic jinýho tan nedám i kdybych měl dvacet kiláků tlačit a začalo mě to dělat až při půlce nádrže, vždycky dávám plnou a to by se projevylo hned

Vloženo

Filtry sice mají dost podstatný vliv na chování motoru, ale jestli tomu dobře rozumím, tak jeden den auto jelo normálně a druhý už blblo. Pokud jsi do nádrže nenatankoval "bláto", tak hledej závadu spíš někde jinde.

Vloženo

Z toho důvodu bych se spíše přikláněl třeba k tomu snímači otáček. Mně to začlo úplně stejně blbnout poté, co jsem přijel z návštěvy v "autorizovaném servisu". Mám trochu podezření, že si tím chtěli zajistit další kšeft... Samozřejmě už jsem k nim nikdy nejel.

Vloženo

Mně taky EPC nesvitilo, chybové hlášení vyjelo až na VAGu. Hele nevím, bohužel nejsem mechoš, jen jsem měl úplně stejné příznaky. Už se to tu řešilo a potíže právě se snímačem otáček mělo více lidí.

Vloženo

tak pánové byl sem v servisu kde s tím měli zkušenosti a hned říkali jo to je čidlo tlaku vzduchu a taky že jo, čidlo vyčistili a auto šlape jako nový

Vloženo

jo jen doufám že to bude dobrý protože se nepodařilo spojit s řídící jednotkou tak nemohli vyjet registr závad a tudíž nevíme co s tí m ještě může být

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...