Zdenal C. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 SkodaHome server jede. IP : 89.185.253.100:27002 pw : skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJM Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak mne ho nechce najst som nestastny ja chcem hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Chlapci, jsem v herne a tu neni NS, takze bude muset misto me hrat nahradnik ... drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak pokud ty co nemaj na tom servru Astra taq, tak sme tam ve třech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Takže TomV kyraso Ol@f nejsou, nevím proč tedy píšete že budete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJM Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 pokial to nelagovalo se to dalo akurat chybeli hraci , nevim proc se pisete kdyz pak nedojdete ZDAR KEdy bude dalsi zapas , mozete so mnou ratat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 nikdo hadam ze jste to odpiskali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 nikdo hadam ze jste to odpiskali hraalo se ale bylo nas malo... ze skodahoumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 mrzim me to dal jsem praha > Brno za 95 minut jsem se snazil to stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ja se taktez omlouvam, ale v herne jsem proste NS nerozbehal kazdopadne i nahradnici byli akorat odpadlo vice hracu. Domluvime priste znovu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ja se taktez omlouvam, ale v herne jsem proste NS nerozbehal kazdopadne i nahradnici byli akorat odpadlo vice hracu. Domluvime priste znovu .. nevím jak ostatní ale já bych dal klidně i ve všední den od těch 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Do 3,14či...sorry, úplně jsem na to zapomněl a domluvil si tenis. Na hovno... Ale jinak jsem taky pro jiný den. Hlavně né pátek a sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Namyslime to a dohodnem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) streda a dam taky , ctvrtek az nedele je spatny Editováno: 19. Duben 2009, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zkusim zaridit SkodaHome server aby jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ... klidně dám, ale základ je ten server, protože ten Astráckej laguje Editováno: 23. Duben 2009, autor: -Martin- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Je to 50/50 jestli se mi podari jej sehnat, taky me napadlo, ziskat od nekoho zname (nevim o nikom ) kdo hraje ns a ma server vlastni slusnej, ale zkusim i tuhle variantu. Kazdopadne napiste vsichni, jestli souhlasite s terminem a nebo mate jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ... Ty seš papučák, že nemůžeš hrát, když je doma? Já bych asi mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ono v garzonce je to takovy tezsi vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak to potom ja Jinak dnes se hrát asi nebude, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Druhy navrh : Sami navrhnete termin a dejte mu tak tyden dopredu na pripravu. V pondeli nakonec nemuzu, takze dle vasich podnetu se domluvme na jinem. Pozadam i Opelaky. A pak se porovnaji vysledky. BTW : Opelaci zacli s velmi zajimavou myslenkou a to je nakup Steam accountu za cca 300kc, vyresi to hlavni problem se serverem a pak i s kvalitou jeho samotneho, takze popremyslejte, jestli chcete zainvestovat onu castku pro kvalitnejsi herni pocit Editováno: 26. Duben 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 no to by byla paráda kdyby se jelo na Steamu, tam mám možnost zajistit vlastní server.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.