O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ja mam tiez nejake doma, napr. DAS..kludne sa ozvi.. Vy si na Slovači lepite po autech samolepky? Já sem žádný tyhle maškary nesháněl (pokud rozumíš přísp. nahoře) ..... proto tě ušetřím těchto darů a vyzdob si svoji octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 nie...nelepime. my ich doma odkladame a ked ich niekto po nas chce a nemoze ich nikde zohnat, tak ich radi posleme a co tak este nejaky REMUS alebo TUNTURI na zadne sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 offtopic: Máte niekto skúsenosti s DAS? Oplatí sa to? Už viackrát ma na to lámali, no stále ešte nenalomili... Na Fabii som označenie dával dole asi po 2 rokoch a veru šlo to dosť ťažko. Takže odporúčam dať dole čo najskôr, kým to lepidlo úplne nevytvrdne. O2 sme už objednávali bez označenia motora, pre istotu. A zajtra ráno ideme konečne pre ňu, termín dodania sa natiahol o 3 týždne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ale divili by ste sa, že aký účinok ten štítok má. Ja som mal na aute 3,5 roka (od nova) štítok 1,4 MPI a ešte aj servisák v servise Škoda sa somnou div nepohádal, že tam predsa nemôžem mať 2,0. A po otovrení kapoty kapituloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Jan Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Taky jsem chtěl na TDI 2.0 nalepit SDI. Nelíbil se mi ale ten typ písma, takže tam nic není (z výroby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 zadek OII je nejhezčí když je tam jen znak uprostřed je to simetrycký narozdíl od toho továrního označení na jedné straně brekeke auto není billbord na lepení reklam das ani construkt nebude aspoň uně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Stačí to trocha nahřát horkovzduškou a jde to samo. jj ja to tka udelal u FI , OII i u Roomstera., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jak je značena motorizace na karoserii u OII 2.0 TDI? Je I červené? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ano to I je červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jak je značena motorizace na karoserii u OII 2.0 TDI? Je I červené?Díky. Viděl jsem 2.0 taky normální I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Treba si to nekdo predelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nevíte někdo kde se dá sehnat označení motorizace jako takové,popř. kdo to vyrábí?Jedná se mi jen o ten pásek,scháním 4x4.Ve škoda servisu to prodávají ale chtějí za to přes 400,je to totiž prodávane společně s nápisem octavia,samostatně ne.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zkus aukro. Jinak nevim, mozna tady nekdo v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Ted to např.dobře mate u VW Passat.....od doby kdy VW zrušilo 1.9TDI-PD 77kw a je jen 2.0TDI,tak to značej 2.0TDI(81kw),2.0TDI(103kw),2.0TDI(125kw)......Zrovna známej nedavno dostal fuglovýho služeb.Passata 2.0TDI(103kw) a má to značené 2.0TDI a já furt žil v tom že má 125kw a až když na to přišla řeč,tak mi řekl že má klasiku 103kw... Editováno: 23. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zkus aukro. Jinak nevim, mozna tady nekdo v bazaru. Už jsem zkoušel,díky za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nikdo neporadí? kolega to má na stole, zeptám se ho.. ale nevím jestli to neni sundaný z nějakýho auta a jestli to neni z OI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Na OII FL som to našiel tu http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...t=1a&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host geof Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jestli z O1,nebo O2 ani neva,v každém případě všem díky.Ráno jedu na 3 týdny do práce do německa,možná seženu něco tam.Nějakej šikula mi ho sloupnul na parkovišti,mám tam pěknej škrábanec tak to chci zakrýt.Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ako sa to značí teraz na FL? Lebo veď robia 1.6TDI (77kW), 1.9, 2.0TDI (103kW) a 125kW? predpokladám, že 1.9 onedlho vystrieda 81kW dvojliter. Bude to tak, že 1,6 čierne, dvojlitre I, DI a RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 (editace) Dobrý deň, hľadal som ale nenašiel som. Viete mi zmerať rozmery napisu motora? Momentálne som bez označenia. Mám na mysli to MPI, TDI, TSI. Vdaka. Pripadne poraďte ako to nalepiť aby to nebolo krivo, vo fabrike to lepia so šablónou. Editováno: 12. Září 2020, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Zdravím viete mi niekto poslať rozmery ma Facelifte krátkej O2? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 originál nápisy majú šablony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.